Byggegrunde

Du er her: Forside » Byggegrunde

Vi har også attraktive byggegrunde

ide-huse er løbende på udkig efter attraktive byggegrunde. Det kan være byggegrunde til opførelse af nøglefærdige boligprojekter, opførelse, af et af vore mange standardhuse eller individuelle boliger i tæt dialog med bygherre. Vi er altid klar til en snak omkring jeres boligønsker. Læs mere om vores aktuelle muligheder her på siden. I er også velkommen til at kontakte os, for at høre om der er nye byggegrunde undervejs.
Vildbjerg

Byg din drømmebolig i en ny spændende udstykning – området består af 32 parcelhusgrunde fra 853 m² til 1.664 m² beliggende i den nordlige del af Vildbjerg ved Nørregade. Der er gode stiforbindelser fra området til skole og rekreative områder. Kort afstand til centrum, samt Vildbjergs Sports og Kulturcenter.
Læs mere

Lind ved Herning

Spændende udstykning i den vestlige del af Lind, med kort afstand til Herning. Lind er et velfungerende lokalsamfund hvor borgernes velfærd står i højsædet. Området består af 56 parcelhusgrunde til din drømmebolig fra 930 m² til 1.046 m², beliggende tæt ved skole, daginstitution, offentlig transport, gode indkøbsmuligheder og skov.
Læs mere
Ringkøbing

Nyere udstykning ved samsøgade i den østlige del af Ringkøbing, med kun ca. 3 km. til Ringkøbing centrum, samt 2 Grunde beliggende i veludbygget attraktivt villakvarter i den nordlige del af Ringkøbing, hvor der kun er ca. 2 km. til Ringkøbing centrum, med Torvet, gågaden og den gamle købstad med hyggelige brostensbelagte gader.
Læs mere