Overvejer du at bygge typehus?

Rigtigt mange danskere vælger i dag at få bygget et typehus, når de skal i gang med et nybyggeri, og det er der rigtig god fornuft i. Det kan gøres til en yderst fornuftig pris, da det bygges op omkring en skabelon, som håndværkerne kender, og derfor kræver det ikke en masse ekstra tid, specielle udregninger eller andre fordyrende foranstaltninger.

Og bare rolig: typehuse er langt fra kedelige.

Byg typehus med Ide-huse

Hvis du vælger ide-huse som dit typehusfirma, så har du stadig mulighed for at sætte dit præg på det endelige resultat. Vi ved nemlig godt, at ingen familier er ens og alle har en livsstil eller nogle behov, som gør at huset skal tilpasses individuelt.

Arkitekttegnet typehus

I vores sortiment af huse, har vi også arkitekttegnede typehuse. Ingen mennesker og ingen familier er ens, og derfor har vi arkitekttegnede typehuse der sikrer, at Jeres nye hus matcher Jer, og ikke bare ligner de andre på gaden. Når I ved, hvordan Jeres hus skal se ud - både indvendigt og udvendigt - så tager vi en snak med vores typehus arkitekt, og i fællesskab laver vi en løsning, der giver Jer det perfekte hus, tilpasset Jeres liv, drømme og ønsker. Måske har vi allerede plantegninger, der minder om Jeres drømmehus. Så laver vi de nødvendige justeringer og tilpasninger. Drømmer I om noget helt specielt, så laver vi det præcist som I ønsker det. Se nærmere på vores arkitekttegnede typehus kampagne her.

Typehus i flere plan

For nogle familier har det perfekte typehus 2 plan. Det kan der være flere årsager til. Nogle foretrækker en hel etage til familiens unge generation. Det er typisk familier, der ikke længere har helt små børn, og som ønsker at give de unge mennesker friheden i at kunne trække sig tilbage. Andre ønsker en særskilt etage til familiens egne rum - altså de rum, hvor gæster normalt ikke kommer. Det har en helt klar praktisk fordel, særligt for nutidens travle familier, nemlig at man ikke nødvendigvis behøver holde hele huset repræsentativt hele tiden. Endnu en grund til at bygge i to plan er naturligvis udsigten. Har man en grund, hvor der er udsigt til natur eller hen over byen, er der masser af herlighedsværdi i at skabe rum til at nyde synet. Åbne vidder er sundt for sjælen, og kan give en meget værdifuld frihedsfølelse, som ellers kan være svær at opnå i et typisk villakvarter. I flere af vores 2-plans huse har vi gjort rigtigt meget ud af at skabe en naturlig sammenhæng mellem inde og ude, så du ikke blot skal nyde den smukke udsigt gennem vinduerne, men at du også har muligheden for at skabe et lækkert uderum på 1. etage. Se vores typehus kampagne for 2-plans huse her.

Bæredygtigt typehus

I Danmark gør vi meget for at tage hensyn til klima og miljø - også i husbyggeriet. Der stilles skrappe krav som al byggeri skal leve op til, for at vi i fællesskab kan nå målene for miljøforbedringer. Hos ide-huse bygger vi rigtigt mange lavenergihuse. Du kan vælge et hus, der lever op til kravene i energiklasse A2018, eller du kan gå skridtet videre og vælge den lidt skarpere løsning, der lever op til energiklasse A2020. I et lavenergihus er der sat særlig fokus på isolering, ventilation og tæthed, og at vinduerne er mærket i energiklasse A - dvs. at de lukker mere varme ind i huset end ud af huset. Et hus i lavenergiklasse A2018 må det årlige energiforbrug ikke overstige 3,2 m3 naturgas pr. m2. Et hus i lavenergiklasse 2020 er der fokuseret mere på isoleringen af huset, og der er krav til, at der skal være supplerende opvarmning fra fx. solceller eller varmepumpe. Her på det årlige energiforbrug ikke overstige 1,8 m3 naturgas pr. m2. Uanset hvilken type lavenergihus du vælger, vil du både kunne mærke det i økonomien og i forbruget. Det første er lækkert for dig, fordi du sparer penge. Det andet er godt for miljøet og for os alle sammen, fordi vi tager hensyn til vores natur og fortsat kan ligge i spidsen som et af de lande, hvor vi tage ansvar for fremtid og miljø. Du kan se lidt af vores typehus kampagne for lavenergihuse her.

Hvad koster typehuse?

Prisen på et typehus afhænger naturligvis af størrelse, materialer og eventuelle individuelle ønsker og tilretninger. Der er selvfølgelig grænser for, hvor billig typehuse kan blive, uden at gå på kompromis med kvaliteten, men vi mener faktisk, at vi har nogle typehus priser, der gør det interessant for selv førstegangs-huskøbere at bygge sit eget hus. De er bygget efter kravene i energiklasse A2015, så du vil kunne mærke, at du har lavet et økonomisk godt valg langt ud i fremtiden.

Typehuse til salg

Hvis du gerne vil have et helt nybygget typehus, men helst vil undgå den lange byggeproces, så har vi altid typehuse du kan købe. Hvis du spørger os, så synes vi selvfølgelig, at vi har nogle af de fineste typehuse Jylland kan præsentere. Leder du efter typehuse Østjylland eller typehuse Nordjylland så kontakt os. Du kan se alle vores typehuse til salg her.

Populær trend: Nyt Funkis hus

Ordet Funkis indenfor byggestile kommer af "funktionalisme", og det er præcis dét, en funkisvilla er: Funktionelt. Funkisstilen stammer tilbage fra 40'erne og 50'erne og er inspireret af Le Corbusier's enkle og meget kubistiske huse. Linjerne i huset er typisk meget skarpe og enkle og har et minimalistisk udtryk. Indretningen er praktisk og funktionel. Du kan se vores typehuse i funkisstil her.

Typehus kampagne

Vi har næsten altid en typehus kampagne i gang, hvor vi sætter fokus på en bestemt type nybyggeri. Derfor vil du ofte se os fremhæve bestemte typer af byggeri. Det betyder ikke, at vi vægter nogle hustyper over andre, men at vi gerne vil præsentere de forskellige typehuse, så deres forskellige træk og kendetegn kommer til sin ret.

Skal vi tage en snak?

Er du faldet over en typehus kampagne og er du nu blevet nysgerrig, så kontakt os endelig for en snak. Vi er her for at hjælpe dig med at skabe det helt perfekte hjem til dig og din familie. Ring til os med det samme for en uforpligtende snak om drømme, ønsker og vores mange muligheder for at skabe den helt rigtige løsning til jer.

Ring +45 97 38 42 81 i dag, og aftal et møde