Udstillingshus Kastanjebakken 32, Tjørring ved Herning

 

Beskrivelse
ide-huse byder velkommen til vores nye udstillingshus, som denne gang er en Atrium Villa med integreret carport.

Med sine 198 velindrettede kvadratmeter, er der plads til hele familien. Boligen danner ramme, om en stor lukket gårdhave, hvor der er masser af muligheder, for at være ugeneret, samtidig med, at der er plads til leg og ophold. Boligen har store vinduespartier, på begge sider, hvilket gør stuen og spisepladsen særdeles lys.

Arkitektonisk er målet, at give boligen en unik atmosfære, som skaber de optimale vilkår, for fællesskab og privatliv.

Boligen er udført med minimal vedligeholdelse og god akustik. Facaderne er opført i en blødstrøgen mursten, ”Palermo”, fra Randers Tegl og fremstår, med et flot gyldenbrunt udtryk i facaden. Taget er med 5 grader ensidet taghældning, med tagpap, og aluzink stern.

Fra carporten, er der direkte adgang til bryggers, og videre ind i huset. Carporten er med isoleret værksted, på ca. 8 m2. og renovations skjuler. I forbindelse med carporten, er der bygget cykelskur og isoleret redskabsrum. Boligen er indrettet med tre gode værelser, som ligger i forbindelse med et badeværelse. Fra entreen, bevæger man sig videre, til resten af boligen, gennem en stor mellemgang, som kan benyttes til multirum. Fra multirummet, er der direkte adgang til køkkenalrummet, hvorfra man også har adgang til viktualierummet, der har gode opbevaringsmuligheder. I forlængelse af køkken/alrummet, ligger stuen. Alrummet og stuen, er adskilt med en væg, udført i facadesten, med hylder i ege træ. Soveværelset er med walk-in og adgang til et stort badeværelse, med dobbelt brus.

Boligen er udført med mange flotte detaljer, bla. skrå lofter overalt med Troldtekt, som giver en god akustik dæmpning. Mange store vindues partier, som giver et godt lysindfald, samt 120×120 cm. klinker, mm.Denne skønne bolig er TIL SALG - Ring til os på telefon 97 38 42 81, og hør nærmere om pris osv.