Udstillingshus - Tavlund Ege 21, Lind

 

Beskrivelse
Med sine 169 velindrettede m2 er der plads til hele familien. Her er der lagt stor vægt på indretning, med minimal spildplads og god akustik. Boligen er opført i en Classica, blødstrøgen mursten fra Randers Tegl og fremstår med et flot udtryk i facaden. Boligen er ligeledes udført med udhæng og Engroberede tegl tagsten fra Randers Tegl.

Fra den 62 m2 store garage, er der direkte adgang til bryggers, og videre ind i huset. Garagen er udstyret med elporte, hvide Troldtekt lofter, gulvvarme og gulvene er behandlet med Epoxy maling. Kommer man hjem fra indkøb, kan man benytte, den direkte indgang til viktualierummet, som ligger i forbindelse med garagen. Boligen er indrettet med tre gode værelser, som ligger i forbindelse med et badeværelse. Fra entreen, bevæger man sig videre, til et stort køkken/alrum, som er udformet i en vinkel. Fra køkkenet, er der direkte adgang til et viktualierum, hvor der er god mulighed for opbevaring. Alrummet er udført med skrå lofter og store vindues partier, som giver et godt lysindfald. I forlængelse af køkken/alrummet, ligger stuen, som også er udført med skrå lofter. Alrummet og stuen, er adskilt med en væg, udført i egetræsfiner med spor, hvori der er monteret en biopejs. Fra stuen, er der adgang til voksenafdelingen, med soveværelse, bad og walk-in.

Boligen fremstår indvendig med hvide vandrette Troldtekt lofter som giver en god akustik dæmpning. I alrummet og stuen, er de skrå lofter, udført med akustik dæmpende lofter i egetræsfiner med spor. Vinduerne og de indvendige døre er sorte og giver en god kontrast, til de hvide vægge. Huset indeholder mange andre flotte detaljer..

Udstillingshuset holder Åben hus hver Søndag fra kl. 13:00-16:00 fra og med den 2. August