Kontakt os

Jeg accepterer, at ide-huse må benytte oplysninger til at besvare min henvendelse pr. mail eller telefon. Vi behandler dine oplysninger i forhold til vores gældende cookie- og privatlivspolitik.

+45 7027 1800

Byggegrunde i Sdr. Felding

7 byggegrunde i roligt og børnevenligt område

Priser fra kun 240.000,- (ekskl. tilslutningsafgifter)

ide-huse A/S udbyder nu, i samarbejde med Grønbjerg Grundinvest A/S, 7 attraktive byggegrunde i Sdr. Felding. Grundene er mellem 818 – 1.313 kvadratmeter i et skønt og roligt område i den lille vestjyske by, hvor du har alt fra skole, SFO, dagtilbud, indkøbsmuligheder og den nyligt udbyggede multihal - Det Legende Hus -  i en kilometers omkreds.

Et stenkast fra grundene løber Skjern Å, men hvis du i stedet har behov for at komme ud på andre eventyr, så har du ikke mere end en halv times kørsel til steder som Billund, Herning og Grindsted, mens du skal køre i små 50 minutter for at komme til Vesterhavet og Henne Strand.

Vi sidder klar ved telefonen, så ring i dag på +45 7027 1800, og aftal et møde med en af vores rådgivere.

Ring +45 7027 1800

Præstevænget 1-7, Sdr. Felding

Præstevænget er et roligt kvarter i Sdr. Felding. Et godt mix af børnefamilier, familier med større børn og seniorer er opskriften på et godt og dynamiske kvarter. I hjørnet af Præstebakken ligger Halmhuset, som er legeplads, fælleshus og udflugtssted i Præsteskoven. Præsteskoven danner et vestvendt bælte for Præstevænget og i et andet hjørne ligger De Fire Hjertekamre, som også er et yndet sted for travende. I toppen af Præstevænget løber en sti, som af børn og voksne benyttes til at komme til og fra børnehave, skole, SFO og multihal.

Sdr. Felding - og Præstevænget bærer i det hele taget præg af masser af natur og vandreruter rundt omkring - og i byen. Skjern Å løber lige igennem midten af byen og giver mulighed for kanoture. I midten af byen er der både campingplads og sheltre - sågar en spændende nyrenoveret biograf som tiltrækker mange kunstnere til intimkonceter, men også har en hyggelig biografklub.

Der er masser af sportsmuligheder i Det Legende Hus, på Sdr. Felding Stadion og desuden en meget rost og velbesøgt golfbane, lige udenfor byen. Der er masser af natur og stier til mountainbike, gang og løb, som flankeres af Momhøje Naturcenter - blot 10-15 minutters kørsel væk.

Et stærkt sammenhold, gode sociale netværk og et ny stor Dagli Brugsen er noget af det Sdr. Felding kan byde dig på.

Byg med ide-huse i Sdr. Felding. 

Se priser her

 Fakta

  • 818 m² - 1.313 m²
  • 1 km til skole, SFO og dagtilbud
  • 1 km til indkøbsmuligheder
  • 1 km til Sdr. Felding Hallen
  • 27 km fra Herning centrum
  • 38 km til Billund Lufthavn og Legoland
  • 52 km til Vesterhavet

Kort