Kontakt os

Jeg accepterer, at ide-huse må benytte oplysninger til at besvare min henvendelse pr. mail eller telefon. Vi behandler dine oplysninger i forhold til vores gældende cookie- og privatlivspolitik.

+45 7027 1800

Byggefirmaet ide-huse

Fra drøm til handling - siden 1975

 

ide-huse er et solidt funderet byggefirma, og vi har siden 1975 opført hundredvis af byggeprojekter inden for typehuse, individuelle arkitekttegnede villaer, sommerhuse og etagebyggerier. Vi tager hånd om hele processen fra jordopkøb over udstykning til færdigt byggeri.

Byggefirmaet er etableret af Ivan V. Mortensen, som i dag ejer firmaet sammen med Michael Jespersen. ide-huse består af meget engarerede medarbejdere heriblandt arkitekter, bygningskonstruktører, projektudviklere og håndværkere. Derudover benytter vi os af samarbejdspartnere, som lever op til vores høje kvalitetskrav og serviceniveau.

Vi tror på der ikke er to drømme, der er ens, ej heller to familier - derfor er vi overbeviste om, at hver situation er unik, og vi står klar med al den hjælp, råd og vejledning, der er brug for i byggeprocessen.
Vi ved, det er en kæmpe beslutning at træffe, om man skal bygge nyt, vores store erfaring på området kan hjælpe med til, at den rigtige beslutning træffes. Vi har mange års professionel erfaring indenfor husbyg. Vi startede helt tilbage i 1975, hvor Ivan Mortensen etablerede sit eget byggefirma Ivan V. Mortensen. Senere hen kom Michael Jespersen til.

Hos ide-huse er vi i skarp konkurrence, når folk skal vælge, hvilket byggefirma de vil samarbejde med under etableringen af et nyt lækkert hus. Det er en konkurrence vi nyder godt af. Den er med til at holde os knivskarpe og fokuserede. Vi formår konstant at forny os og følge med tiden.
Vi tænker innovativt, og sætter kundens behov først. Vi lytter til jeres ideer og behov, og står altid klar med gode indspark, hvis det skulle blive nødvendigt.

Med et alsidigt personale står vi klar med professionel hjælp og ekspertise i alle byggeriets faser. Helt fra arkitekttegningen til det færdige resultat står klar.

Når det kommer til valg af materialer går vi ikke på kompromis. Vi ved, at I forventer det bedste, og det får I, når I handler med os hos ide-huse.

Vi har en lang række materialer, som hører med i prisen, når I vælger at bygge hus med os. Disse er af høj kvalitet og sikrer huset en lang levetid. Har I spørgsmål til materialetyper eller andet, er I altid velkomne til uforpligtende at tage kontakt til os for at høre nærmere. Vi sidder klar til at hjælpe. Alternativt kan I på vores hjemmeside under hustyper finde materialebeskrivelse for den valgte hustype.

På vores hjemmeside finder I ligeledes en lang række plantegninger, og vi er sikre på der er et, der passer til lige netop jer. Her er det igen muligt at få råd og vejledning hos os, hvis der er noget, I er i tvivl om.

Vælg det rigtige byggefirma

Valget af byggefirma handler om tillid. Hos ide-huse kan du regne med overholdelse af alle aftaler, og at den håndværksmæssige finish er i top. Vi sørger for, at det færdige byggeri svarer præcist til dine forventninger.
Det er en stor forvirrende jungle, når man bevæger sig ud på boligmarkedet, især hvis man står som førstegangskøbende, kan det være utrolig svært at vide, hvad der er det rigtige valg. 

Med mere end 45 års erfaring indenfor byggebranchen, tør vi godt love, at vi ved, hvad vi taler om.
Vi er eksperter indenfor byggeri, og vi elsker det, vi laver.

Så er du bange for at tage munden for fuld på egen hånd, så lad os hjælpe.

 Ide-huse - sammen, gør vi jeres drøm til virkelighed.

ide-huse's historie 

 

2007

Michael Jespersen indtræder som medejer og medlem af bestyrelsen den 21. November 2007

 

1998

Byggefirmaet Ivan V. Mortensen A/S registreres den 29. Oktober 1998 som et Aktieselskab

 

1975

Ivan V. Mortensen etablerede som 26-årig Byggefirmaet Ivan V. Mortensen i 1975. Det lå de første år på privatadressen Ørnhøjvej 24 i Grønbjerg - derefter flyttede virksomheden til den nuværende adresse på Ørnhøjvej 18.
Det var i begyndelsen et tømrerfirma, men udviklede sig stille og roligt til at blive et byggefirma, der både tegner og opfører primært parcelhuse

Vi bygger i HELE Jylland, men vores priser er ekstra skarpe, når byggepladsen ligger inden for 1 times kørsel fra Herning !