Kontakt os

Jeg accepterer, at ide-huse må benytte oplysninger til at besvare min henvendelse pr. mail eller telefon. Vi behandler dine oplysninger i forhold til vores gældende cookie- og privatlivspolitik.

+45 7027 1800

Byg nyt hus med ide-huse

Byg nyt hus og betal først ved indflytning.

Du har måske allerede udset dig eller købt en grund, eller også har vi en grund til dig. Uanset hvad, så er vi den trygge løsning til at bygge dit drømmehus. Ring helt uforpligtende til 70271800.

Det er vigtigt for os, at du som kunde kan føle dig tryg, når du skal bygge nyt hus. Du får en personlig og professionel rådgivning i hele processen, og du skal først betale ved indflytning. Det er din vigtige sikkerhed.

De fleste bygger kun hus én gang i livet. Derfor er det vigtigt, at du har en rådgiver, der giver ro i maven, og kan rådgive om de mest optimale materiale- og indretningsvalg ud fra dine behov og ønsker. Hvis du fx har fokus på optimal udnyttelse af færre kvadratmeter, at det skal være et vedligeholdelsesfrit hus eller måske et lavenergihus - så er det vigtigt, at din rådgiver lytter og kommer med den rigtige løsning for dig. Det kan vi godt garantere, at du får hos ide-huse. 

Ide-huse er et solidt midtjysk byggefirma med mange års erfaring siden 1975. Vores faglige stolthed gør, at vi vil sikre alle kunder den bedste oplevelse og løsning. Derfor kan du trygt begive dig ud i et nybyggerprojekt.

Vi tager os af reglementer, tilladelser, tilslutninger, afgifter og alt det, som der skal være styr på. Og så tager vi hånd om dig fra start til slut i byggeprocessen.

Michael Jespersen

+45 96 94 35 11

Drømmehuse

Lad os sammen skitsere jeres nye bolig.

Læs mere her

Lavenergihuse

Vælg vores huse med lavt energiforbrug og mærk forskellen.

Lær mere

Minimalistiske huse

Skal I flytte i noget, som skal være nyt, flot, lækkert, stilrent og med en funktionel finish?

Lær mere om funkishuse

Typehuse

Typehuse kan bygges til en yderst fornuftig pris, da det bygges op omkring en skabelon, som håndværkerne kender, og derfor kræver det ikke en masse ekstra tid, specielle udregninger eller andre fordyrende foranstaltninger.

Læs mere om typehuse

Byg nyt hus med ide-huse

Når du bygger nyt hus er der et hav af muligheder for hvordan dit hus skal opbygges og se ud. Hvor du skal bygge, hvordan det skal indrettes og hvor meget garageplads du har brug for? Om det skal være i et plan, i 1½ plan eller 2 plan. Skal det være et typehus? Skal typehuset tilpasses og tegnes om? Skal det være inspireret af Funkis, Miva, Liva – være minimalistisk ? Skal det være et gårdhavehus – eller måske et klassisk hus med sadeltag og udhæng?Bliv inspireret til dit valg af drømmehus her.

Fra drøm til nadling - siden 1975

Har I brug for at vide mere om os og vores tidligere arbejde, så klik med videre.

Lær mere her

For mange er et nyt hus den største investering, man kommer til at lave i sin levetid. Derfor skal man også kunne tage den beslutning med ro i sindet. Et er at bygge selve huset, noget andet er holde styr på reglementer, tilladelser, tilslutninger, afgifter og meget, meget mere.

Som kunde hos idé-huse, varetager vi alle processerne, så du kan nyde et byggeri hvor jeres drømmehus bliver til virkelighed. Hos os får du et nyt hus bygget på flere års erfaringer, faglig stolthed og med de små detaljer for øje.

At bygge nyt SKAL være en god oplevelse.