Kontakt os

Jeg accepterer, at ide-huse må benytte oplysninger til at besvare min henvendelse pr. mail eller telefon. Vi behandler dine oplysninger i forhold til vores gældende cookie- og privatlivspolitik.

+45 7027 1800

Byg hus med lavt energiforbrug

Når du vælger os som dit byggefirma vælger du også lavenergihuse. Lavenergihuse sætter både miljøet og jeres økonomi pris på. Bygger du med os, bygger du hus med lavt energiforbrug.

Kommer du fra et ældre hus, vil du med det samme kunne mærke stor forskel i forbruget, og du vil kunne spare mange penge på de løbende udgifter der normalt er i et ældre hus.

Når nye boliger opføres i energiklasse A2015 eller lavenergiklasse A2020, bidrager de positivt til at opnå Danmarks klimamålsætninger, da boliger med et begrænset energibehov er en del af den grønne omstilling. Energikrav til nye boliger har det overordnede formål at begrænse bygningens energibehov. Ved at tage højde for energikravene overholdes en række minimumskrav til byggeriet, så bygningens samlede energiramme overholdes.

Michael Jespersen

+45 96 94 35 11

Lavenergiklasse - hvad betyder det?

Alle nye huse energimærkes efter hvor mange kilowatt-timer det bruger. Med energi forstås forbrug til:

Opvarmning / varmt brugsvand / ventilation

Hos ide-huse bygger vi mange lavenergihuse. Du kan vælge et hus, der lever op til minimumskravene i energiklasse A2015, eller du kan gå skridtet videre og vælge den endnu mere energibesparende løsning, der lever op til lavenergiklasse A2020. 

energiklasser

I et hus i lavenergiklasse A2020 er der fokuseret mere på isoleringen af huset, og boligens samlede behov for tilført energi til opvarmning, ventilation og varmt brugsvand pr. m² opvarmet etageareal må ikke overstige 27,0 kWh/m2 pr. år. Desuden er der skærpede krav til vinduer og døre, husets tæthed og virkningsgrad for ventilationsanlæg.

Uanset hvilken type lavenergihus du vælger, vil du både kunne mærke det i økonomien og i forbruget. Det første er lækkert for dig, fordi du sparer penge. Det andet er godt for miljøet og for os alle sammen, fordi vi tager hensyn til vores natur og fortsat kan ligge i spidsen som et af de lande, hvor vi tage ansvar for fremtid og miljø. 

Fortæl os om jeres lavenergi-husdrømme

Hos ide-huse har vi stor erfaring med at bygge huse med et lavt energiforbrug. Rigtigt gode, faktisk. Vi ser det som et stort ansvar, at det vi laver, er med til at sikre vores fælles fremtid. Har I et ønske om, at jeres nybyggeri skal tage hensyn til miljøet, så lad os tage en snak om, hvordan vi i fællesskab løfter den opgave.

Kontakt os her