Kontakt os

Jeg accepterer, at ide-huse må benytte oplysninger til at besvare min henvendelse pr. mail eller telefon. Vi behandler dine oplysninger i forhold til vores gældende cookie- og privatlivspolitik.

+45 7027 1800

Drømmer I om et enkelt og funktionelt hus?

Et minimalistisk hus er, på trods af udtrykket, faktisk flere ting. Selvfølgelig er et minimalistisk hus enkelt, men samtidig skal det også være funktionelt. Hos ide-huse forstår vi at krydre det minimalistiske enkle udtryk med klasse, lækkerhed og give det et stilrent look. Når vi hertil tilsætter funktionalisme har vi allerede et rigtig godt bud på det helt rigtige nye hus til dig.

Hos ide-huse er vores populære Miva-huse enkle, lette og elegante. Vi bygger dem i kvalitets materialer og har altid minimalt vedligehold i tankerne, så du er godt stillet – så lang tid frem som muligt.

Men også vores Funkis-huse er minimalitiske. Funkis kommer af ordet funktionalisme. En funkisvilla er et funktionalistisk hus med en meget klar, geometrisk form. Vinduer og døre er placeret asymmetrisk i den rene facade, som er helt uden overflødig pynt.

 

Michael Jespersen

+45 96 94 35 11

Funkis villa

Den klassiske funkisvilla fra 1950'erne og 1960'erne er i dag stadig utrolig populær på grund af sine skarpe linjer samt enkle udtryk.

Det er et arkitektonisk hus med kant, der har et minimalistisk udtryk. Én af de kendetegnende ting ved den skandinaviske minimalisme er åbne rum, hvor lyset får lov til at reflekteres på de sparsomt dekorerede vægge. Her har man tendens til at koncentrere detaljerne i små grupperinger, som har et lettere tilfældigt udtryk men selvfølgelig er yderst velovervejede. I et rum som dette er der plads til at trække vejret og lade fantasien gå sine egne veje. Det er altså en hustype, der lægger op til fri fortolkning på mange måder for beskueren. Det er en fascinerende hustype på alle måder.

Du skal vælge nyt hus i funkis stilen, hvis du godt kan lide, når fantasien kan få mere frie rammer at arbejde indenfor.

Fra drøm til handling - siden 1975

Hos ide-huse har vi stor erfaring med at bygge funkishuse. Vi ser det som et stort ansvar, at det vi laver, er med til at sikre vores fælles fremtid. Har I et ønske om, at jeres nybyggeri skal værre i funkisstil, så lad os tage en snak om, hvordan vi i fællesskab løfter den opgave.

Kontakt os her