Kontakt os

Jeg accepterer, at ide-huse må benytte oplysninger til at besvare min henvendelse pr. mail eller telefon. Vi behandler dine oplysninger i forhold til vores gældende cookie- og privatlivspolitik.

+45 7027 1800

Brunbakkevej og Bordingvej, Balle

Brunbakkevej og Bordingvej, Balle

Lokalplan vedtaget

Hust at vi hos ide-huse altid er med dig fra projektets start til slut. Skal vi derfor hjælpe jer med at komme i gang med jeres projekt, tøv ikke med at kontakte os. Vi har allerede gjort noget af forarbejdet for jer, og samlet et par eksempler på ledige byggegrunde. 

Ejerne af Sejlgaard har sammen med ATRA Arkitekter og Kuben Management en fælles vision om at omdanne de nuværende landbrugsarealer omkring Sejlgaard til en ny naturskøn bydel. Med sin beliggenhed 10 kilometer sydvest for Silkeborg og med nem adkomst til Silkeborgmotorvejen, er den nye bydel Sejlgaard placeret i hjertet af den midtjyske millionby. Fra Sejlgaard er der således gode pendlingsmuligheder til de ca. 700.000 arbejdspladser inden for en time, der findes i de midtjyske kommuner – Herning, Holstebro, Viborg, Ikast-Brande, og selvfølgelig i Silkeborg midtby. 

Du kan læse mere om Sejlgaard projektet her.

Vi sidder klar ved telefonen, så ring i dag på +45 7027 1800, og aftal et møde med en af vores byggerådgivere.

 

Se lokalplan her Skriv til os Ring +45 7027 1800

 Fakta

  • 402 m² - 989 m²
  • 10 km fra Silkeborg centrum
  • Gode indkøbsmuligheder
  • Fredeligt område

Kort