Kontakt os

Jeg accepterer, at ide-huse må benytte oplysninger til at besvare min henvendelse pr. mail eller telefon. Vi behandler dine oplysninger i forhold til vores gældende cookie- og privatlivspolitik.

+45 7027 1800

Ring +45 70 27 18 00 i dag, og aftal et møde

 

Det kan være en fantastisk og spændende proces at bygge et nyt hus. Dog kan det hurtigt blive overvældende for nogle nye købere. Der findes et hav af lovgivninger, tilladelser, uforudsete omkostninger og meget mere, der skal holdes styr på. Hos ide-huse er vi af den holdning, at det skal være en behagelig og tryg oplevelse at bygge sit drømmehus. Vi har arbejdet med at levere komplette og fleksible løsninger til vores kunder siden 1975. Derfor har vi også mange års erfaring med at identificere og håndtere de største og mest omfattende udfordringer ved nybyggerier.

For at værne om den trygge oplevelse hos ide-huse slår vi os selv på to vigtige kompetencer:

Stor erfaring inden for byggeri

Dygtige og imødekommende medarbejdere

 

Stor erfaring inden for byggeri

Der findes et utal af virksomheder, som kan bygge et hus. Men der findes en del færre, som kan gøre det trygt og godt. Med næsten 50 års erfaring inden for byggebranchen er du sikret en samarbejdspartner, som har prøvet det hele. Vores årelange erfaring har hjulpet os med at få stort kendskab til branchen, dens metoder og de bedste materialer – som dit byggeri kan drage fordel af.

Vores erfaring og kendskab til branchen har givet os en bred viden om mange forskellige slags byggerier. Derfor kan vi rådgive dig om både typehuse, sommerhuse eller et arkitekttegnet hus. Du kommer især til at opleve vores erfaring komme til udtryk i byggeprojektets rådgivningsfaser.

Vores erfaringer på godt og på ondt sikrer dig et kvalitetsfyldt forløb, som er tilpasset dine behov og ønsker. Det garanterer dig dit drømmehus til aftalt tid, med høj kvalitet og inden for dit budget.

 

Dygtige og imødekommende medarbejdere

Et velbygget, flot og energivenligt hus kræver også et par dedikerede og dygtige hænder. Dem finder du mange af hos ide-huse. Uanset om du snakker med vores arkitekter eller vores bygningskonstruktører, vil du møde dygtige og pålidelige medarbejdere med store kompetencer.

Vores medarbejdere står altid klar ved din side. Lige fra du får idéen til dit drømmehus, under planlægningsfasen og indtil du står med nøglerne i hånden. Vi har derfor også meget fokus på at være fleksible og imødekommende under hele byggeriet. Og hvis du har ris eller ros undervejs, så tager vi altid gerne en snak over en kop kaffe.

 

Vi er her for vores kunder

Hos ide-huse brænder vi for at hjælpe vores kunder med at bygge drømmehuset. At bygge et hus behøver ikke være en stor og forvirrende jungle af informationer. Vi gør alt, hvad vi kan, for at tage dig i hånden og give dig markedets bedste vejledning og rådgivning.

Vi vil gerne give dig den bedste og tryggeste oplevelse. Derfor betaler du heller ikke en øre, før dit hus står færdigt, og du har nøglerne i hånden.

Ring +45 70 27 18 00 i dag, og aftal et møde