Kontakt os

Jeg accepterer, at ide-huse må benytte oplysninger til at besvare min henvendelse pr. mail eller telefon. Vi behandler dine oplysninger i forhold til vores gældende cookie- og privatlivspolitik.

+45 7027 1800

Ring +45 70 27 18 00 i dag, og aftal et møde

 

Byg med ensidig taghældning

Et typehus med ensidig taghældning konstruktion fremstår moderne og minimalistisk. Når man vælger en ensidig taghældning, får man et tag, der hælder i én retning, hvilket gør væggen på den ene side er højere end på den anden side. Dette giver en masse nye muligheder for indretning, der er særdeles attraktivt. Bl.a. kan man med en ensidig taghældning konstruktion, indsætte store vinduespartier, der giver et stort lysindfald. Derudover giver de høje vægge mere plads og skaber luft inde i boligen. Det bliver stadig mere populært at bygge huse med denne for for taghældning, fordi det det passer perfekt ind med tidens minimalistiske designtendenser.

Vi tilbyder flere typer huse

Hos Ide-huse kan vi tilbyde flere typer huse med som er bygget i høj kvalitet, det er dig der bestemmer, hvilken type du bedst kan lide. Det kan være et individuelt arkitekttegnede huse eller et ensidig taghældning typehus? Vi tilbyder selvfølgelig også ensidig taghældning med udhæng, hvis dette skulle være dit ønske. Vi ønsker at skabe dit drømmehus, i samarbejde med dig. Vi tager derfor højde for dine ønsker og drømme, når vi skal bygge jeres hjem. For os er det vigtigt at du er tilfreds nu og i mange år fremover.