Kontakt os

Jeg accepterer, at ide-huse må benytte oplysninger til at besvare min henvendelse pr. mail eller telefon. Vi behandler dine oplysninger i forhold til vores gældende cookie- og privatlivspolitik.

+45 7027 1800

Ring +45 70 27 18 00 i dag, og aftal et møde

 

Husbyggeri - start her

Står du og din familie og skal i gang med husbyggeri, er der en lang række ting, du er tvunget til at tage højde for. Det, som ellers er en spændende proces, kan hurtigt blive forvandlet til en bøvlet hverdag fyldt med problemer. Problemer med juridiske spørgsmål, byggetilladelse, tilslutning, afgifter og meget, meget mere.

 

Gør dit husbyggeri til et godt minde

Når du er kunde hos Ide-huse, ønsker vi, at du får det bedste og flotteste hus. Det gør de fleste byggefirmaer med faglig stolthed forhåbentligt. Men hos os er der meget mere. De fleste bygger kun hus én gang i livet. Derfor skal det være en oplevelse, I kan tænke tilbage på og huske glæderne, hver gang byggeprocessen begynder en ny fase. Jo færre bekymringer I oplever i byggeprocessen, jo bedre bliver oplevelsen.

 

Derfor skal du vælge ide-huse

Du og din familie skal nyde hele processen ved et nybyggeri – det er i hvert fald målet for vores kunder. Vi står for alle detaljerne og bøvlet, mens I er med på sidelinjen, når der skal træffes beslutninger. Selvfølgelig skal I have mulighed for løbende at følge byggeprocessen frem til den dag, hvor I får nøglerne udleveret, og I kan flytte ind. Denne proces kan dog blive alt andet end sjov, hvis der ikke er styr på detaljerne. Hos Ide-huse laver vi ikke andet end at beskæftige os med byggejura og udfordringer i byggeprocessen. Derfor ved vi, hvor og hvornår der kan opstå problemer, så vi proaktivt kan tage alle forbehold.

 

Husbyggeri priser

Leder du efter husbyggeri priser, så læs med her. Priserne afhænger af, hvilket hus og, hvilke materialer du vælger, hvilket derfor gør at prisen er individuel, hver gang vi bygger et hus. Hvis du gerne vil høre mere om vores priser, så er du altid velkommen til at kontakte os, så vil vi gøre vores bedste for at give jer et fornuftigt prisoverslag på jeres drømmebolig. Én ting er sikkert, når vi hjælper dig med husbyggeri, så får du en fair og god pris.

 

Husbyggeri Jylland

Vi har den nødvendige erfaring og ekspertise, der skal til, således du ender med dit drømmehus, uanset hvor i Jylland det måtte værre. Kontakt os, hvis du gerne vil høre mere om vores services og gerne vil i gang med husbyggeri. Vi kan kontaktes på telefon 70 27 18 00 eller på e-mail: post@ide-huse.dk. Har du spørgsmål om processen eller materialer, så er vi selvfølgelig også behjælpelige med dette.