Kontakt os

Jeg accepterer, at ide-huse må benytte oplysninger til at besvare min henvendelse pr. mail eller telefon. Vi behandler dine oplysninger i forhold til vores gældende cookie- og privatlivspolitik.

+45 7027 1800

Vores udstillingshuse og deres åbningstider

Vi har næsten altid et udstillingshus, som I er mere end velkommen til at besøge. Når I besøger en af vores udstillingshuse, så får I masser inspiration til jeres eget nybyggeri. Det er altid noget andet at stå i et hus og selv opleve, hvordan huset er tager sig ud i virkeligheden fremfor på en tegning. Her kan I se, hvilke materialevalg, som virker for jer og selvfølgelig også, hvilke der ikke passer til jeres smag. Er I lidt i tvivl om jeres valg af design, eller vil I gerne have inspiration inden du går i gang med at bygge nyt, så anbefaler vi at besøge et udstillingshus på vores liste.

Da vi gerne løbende vil vise et bredt udvalg af forskellige hustyper, så sørger vi for at have vores udstillingshuse til salg. Det giver os nemlig muligheden for at bygge nye huse til fremvisning. Har I forelsket jer i et udstillingshus, så kan I derfor købe det. Har I lyst til at besøge et vores udstillingshuse eller har I spørgsmål? Så tøv ikke med at kontakte os på telefonen:
+45 7027 1800

Michael Jespersen

+45 96 94 35 11

Birkelunden 2, Snejbjerg

Åbningstider

Åben hus efter aftale

Birkelunden 4, Snejbjerg

Åbningstider

Åben hus efter aftale

Birkelunden 30, Snejbjerg

Åbningstider

Åben hus efter aftale

Bøgebakken 55, Tjørring

Åbningstider:

Åben hus søndage fra 13:00-16:00

Helstrupbakken 45, Snejbjerg

Åbningstider:

Åben hus efter aftale