Kontakt os

Jeg accepterer, at ide-huse må benytte oplysninger til at besvare min henvendelse pr. mail eller telefon. Vi behandler dine oplysninger i forhold til vores gældende cookie- og privatlivspolitik.

+45 7027 1800

Ring +45 70 27 18 00 i dag, og aftal et møde

 

Byg dit længehus med ide-huse

Et længehus er et klassisk parcelhus, der kan placeres på de fleste byggegrunde. Netop på grund af muligheden for alsidig placering, gør at denne type hus er populær. Huset passer godt i traditionelle boligområder, ligesom det moderne udtryk passer godt ind i nye kvarterer. Huset er med sit rektangulære design, let at tilpasse dine drømme, således det passer til netop dit behov. Der er mange muligheder for design og for at sætte dit personlige præg. Med dette hus har du for eksempel muligheden separat børneafdeling, samlede værelser eller noget helt andet.

 

Få den rette rådgivning, når du skal bygge hus

Hos Ide-huse har du mulighed for længehus med garage eller et længehus med overdækket terrasse. Kort sagt, så har du hos os muligheden for at bygge det hus, som du drømmer om. Vil du gerne vide mere om dine muligheder i et lækkert rektangulært hus, så er du mere end velkommen til at kontakte os på post@ide-huse.dk eller +45 70 27 18 00. Vi har den rette erfaring og den rette viden om nybyggeri, hvor vi altid er behjælpelig med god rådgivning om alt fra inspiration og jura til valg af materialer. Vi glæder os til at høre fra dig.