Kontakt os

Jeg accepterer, at ide-huse må benytte oplysninger til at besvare min henvendelse pr. mail eller telefon. Vi behandler dine oplysninger i forhold til vores gældende cookie- og privatlivspolitik.

+45 7027 1800

Ring +45 70 27 18 00 i dag, og aftal et møde

 

Nybygget hus - start her

Står du og din familie og skal i gang med nybyggeri, er der en lang række ting, du er tvunget til at tage højde for. Det, som ellers er en spændende proces, kan hurtigt blive forvandlet til en bøvlet hverdag fyldt med problemer. Problemer med juridiske spørgsmål, byggetilladelse, tilslutning, afgifter og meget, meget mere.

 

Gør byggeprocessen til et godt minde - nybyggeri

Når du er kunde hos Ide-huse, ønsker vi, at du får det bedste og flotteste nybygget hus. Det gør de fleste byggefirmaer med faglig stolthed forhåbentligt. Men hos os er der meget mere. De fleste bygger kun hus én gang i livet. Derfor skal det være en oplevelse, I kan tænke tilbage på og huske glæderne, hver gang byggeprocessen begynder en ny fase. Jo færre bekymringer I oplever i byggeprocessen, jo bedre bliver oplevelsen.

 

Derfor skal du vælge ide-huse til dit nybyggeri

Du og din familie skal nyde hele processen ved et nybyggeri – det er i hvert fald målet for vores kunder. Vi står for alle detaljerne og bøvlet, mens I er med på sidelinjen, når der skal træffes beslutninger. Selvfølgelig skal I have mulighed for løbende at følge byggeprocessen frem til den dag, hvor I får nøglerne udleveret, og I kan flytte ind. Denne proces kan dog blive alt andet end sjov, hvis der ikke er styr på detaljerne. Hos Ide-huse laver vi ikke andet end at beskæftige os med byggejura og udfordringer i byggeprocessen. Derfor ved vi, hvor og hvornår der kan opstå problemer, så vi proaktivt kan tage alle forbehold.

 

Nybyggeri på dine vilkår

Hos Ide-Huse står vi klar til at hjælpe dig gennem hele processen. Det er dig der bedst ved hvordan drømmehuset skal se ud, derfor vil vi gøre alt for at dine ønsker bliver opfyldt. Der er mange fordele ved et nybygget hus, bl.a. at huset lever op til dine krav, og samtidig lever op til den gældende energiklasse, som er en fantastisk "bonus". Derfor slipper du for den tårnhøje varme/elregning, dårlig luftkvalitet og træk!