Kontakt os

Jeg accepterer, at ide-huse må benytte oplysninger til at besvare min henvendelse pr. mail eller telefon. Vi behandler dine oplysninger i forhold til vores gældende cookie- og privatlivspolitik.

+45 7027 1800

Byggegrunde ved Herning

I har gode muligheder, når det kommer til byggegrunde i Herning Kommune

Er I på udkig efter den perfekte byggegrund til jeres drømmehus, så finder I masser af fantastiske udstykningsmuligheder. Det er bare om at komme i gang med at undersøge mulighederne og grundene, så I kan vælge den helt rigtige byggegrund til salg. Vi har allerede gjort forarbejdet for jer, og samlet vores byggegrunde herunder. 

Hent vores katalog og få flere generelle informationer

Hent katalog her

Birkelunden, Snejbjerg

Udstykningen er beliggende i et naturskønt område ved Tyvkær bæk, og er omgivet af mose, små søer, åben mark og et rigt dyreliv. Lige om hjørnet ligger den populære Put & Take sø, Herning Fiskepark. Inden for cykel og gåafstand er der gode indkøbsmuligheder, skoler, børneinstitutioner, idrætshal, svømmehal og et rigt foreningsliv, og henvender sig både til unge, ældre, enlige og børnefamilier.

Se mere her

Vesterdamsvænget, Lind - Etape 2

Området består af 56 parcelhusgrunde til din drømmebolig fra 785 m² til 1.398 m², beliggende tæt ved skole, daginstitution, offentlig transport, gode indkøbsmuligheder og skov. 

Se mere her

Præstevænget, Sdr. Felding

ide-huse A/S udbyder nu, i samarbejde med Grønbjerg Grundinvest A/S, 7 attraktive byggegrunde i Sdr. Felding. Grundene er mellem 818 – 1.313 kvadratmeter i et skønt og roligt område

Se mere her

Nørregade 137, Vildbjerg

Drømmer du om at bygge på Nørregade, så er det nu absolut sidste chance. Kun én grund tilbage i denne skønne udstykning! Grundens størrelse er 1.608 m² og sælges kun med et nyt hus fra idé-huse

Se mere her

Byg hus med ide-huse

ide-huse er din partner, når I vil bygge nyt hus. Siden 1975 har vi opført i hundredevis af forskellige huse, blandt andet typehuse, arkitekttegnede villaer, etageejendomme og sommerhuse. Så når I kommer med idéen, så har vi erfaringen til at føre den ud i praksis, og bygge lige præcis det hus, som I altid har drømt om.

Kontakt os her