Kontakt os

Jeg accepterer, at ide-huse må benytte oplysninger til at besvare min henvendelse pr. mail eller telefon. Vi behandler dine oplysninger i forhold til vores gældende cookie- og privatlivspolitik.

+45 7027 1800

Ring +45 70 27 18 00 i dag, og aftal et møde

 

Drømmer du om et nybygget hus? Så har du sikkert også allerede stillet dig selv spørgsmålet: Hvad koster det at bygge nyt hus? Svaret på det spørgsmål er ikke helt simpelt. Der er mange faktorer, som skal regnes med. Men vi har her forsøgt at give dig et indtryk af, hvad der påvirker prisen – og hvad du skal huske at regne med.

Med ide-huse skal du ikke bekymre dig om uventede omkostninger og efterregninger. Når du bygger med ide-huse, får du et komplet tilbud baseret på dine ønsker og husdrømme, inden vi går i gang.

 

Byggegrund

Byggeriet starter altid med grunden. Der kan være store prisforskelle på en byggegrund alt efter, hvor i Danmark, du ønsker at bo. Derudover skal du også se på byggegrundens stand. Hvis der er tale om en helt nyudstykket grund, hvor der ikke tidligere har stået et hus, skal alt laves fra bunden. Det vil sige tilslutninger til el, vand, spildevand og måske varme.

Det er alt sammen udgifter, som kan få den samlede pris på dit hus til at stige. Omvendt er der naturligvis også penge at spare, hvis der tidligere har stået et hus på grunden, da tilslutningsafgifter allerede er betalt. I nogle tilfælde kan der dog være behov for genetablering af eksempelvis fjernvarme eller udskiftning af de gamle, eksisterende installationer. Se vores byggegrunde her.

 

Arkitekttegnet eller typehus

Prisen på dit kommende drømmehus afhænger desuden af en beslutning helt i projektets start: drømmer du om et arkitekttegnet hus eller et typehus? Der er mange penge at spare, hvis du vælger et typehus som dem, vi kan levere her hos ide-huse.

Når du bygger et typehus med ide-huse, tager vi os af det hele. Med vores mangeårige erfaring undgår du uventede ekstraomkostninger – uanset om du vælger arkitekttegnet eller typehus.

I forbindelse med valget om arkitekttegnet eller typehus er det vigtigt at huske, at du i et typehus også har rig mulighed for at sætte dit personlige præg på det kommende hjem. Husk dog, at det også er det personlige præg, der ofte tilføjer linjer på byggeprojektet. Kun du kan afgøre, hvor vigtige de personlige tilføjelser og løsninger er for at få hverdagen til at fungere eller skabe følelsen af hjem i det nybyggede hus.

Med kyndige øjne og tegnestreger kan vi hos ide-huse også nemt realisere de byggedrømme, som ikke lige passer ind i standardkasserne, der definerer et typehus. Se vores hustyper her.

 

Omkostninger

I et byggeprojekt vil der altid være en række standardomkostninger. De vil være der uanset hvilken type af hus, du vælger at bygge. Tjek derfor altid med dit byggefirma – om du vælger ide-huse eller ej – hvad tilbuddet på byggeriet egentlig indeholder.

Hos ide-huse får du altid et komplet tilbud. Når du bygger med os, skal du ikke tænke på andet end dine husdrømme – så klarer vi resten. Og skulle du ønske tilvalg, som medfører ekstraudgifter, bliver du altid tydeligt informeret herom.

 

Tag os med på råd

Spirer byggedrømmene stadig hos dig? Så tag os endelig med på råd. Vi har mange års erfaring med nybyggeri og med at få husdrømme til at gå i opfyldelse. Sammen lægger vi et budget, så dine drømme kan blive til virkelighed.

Ring +45 70 27 18 00 i dag, og aftal et møde