Hvad er et typehus?

Et typehus er et hus, der bygget efter en fast tegning, hvilket gør at du nemmere, hurtigere og billigere kan få bygget det hus, du drømmer om. Der findes mange forskellige typehuse, hvor vi hos Ide-huse har 6 forskellige hustyper i ”sortiment”. Selvom du vælger en af vores typehuse, så betyder det ikke, at du ikke har frihed til at ændre på grundskabelonen. Vi hjælper gerne dig med at få netop den løsning, der passer dig og din familie bedst. Et typehus fra Ide-huse er derfor en skabelon, der kan ændres på efter dit ønske og behov. Det kan være, at du ønsker at tilføje et rum mere, du vil måske have en anden type vinduer eller måske husets farve skal være anderledes? Valget er dit. Vi har den erfaring, som skal til for at forvandle typehuse til drømmehuse.

Hvad koster et typehus?

Et typehus er næsten altid billigere at købe, end at stå for hele husets design og byggeri selv. Huset er allerede tegnet og der er taget højde for materialer med mere. Fordi vi sælger mange af den samme slags typehus, så får vi muligheden for at købe de allerede planlagte materialer billigere, end hvis vi ikke havde en plan på forhånd. Det betyder også, at et typehus allerede har et fastlagt budget, som du kan gå ud fra. Der kommer ingen ubehagelige overraskelser med et af vores typehuse. Vælger du at ændre på skabelonen eller købe ekstra eller andre materialer, så har det selvfølgelig indflydelse på budgettet. Vi hjælper dig med at sikre en god økonomi hele vejen fra start til slut. Det betyder derfor, at hos os får du billige typehuse. Kontakt os gerne for at høre mere om prisen på dit drømmehus.

Typehus Jylland?

Vi tilbyder gode, kvalitets typehuse i Jylland. Vi har to kontorer i Jylland, således vi altid er i nærheden af dig. Det betyder for dig, at vi er klar til at rådgive dig om nybyggeri uanset, hvor du befinder dig. Lad dig inspirere af vores flotte typehuse her på siden, hvor du også kan hente brochurer for hvert enkelt typehus. Har du spørgsmål til vores typehuse eller andre hustyper, så kontakt os på telefon: +45 97 38 42 81.

Ring +45 97 38 42 81 i dag, og aftal et møde