Kontakt os

Jeg accepterer, at ide-huse må benytte oplysninger til at besvare min henvendelse pr. mail eller telefon. Vi behandler dine oplysninger i forhold til vores gældende cookie- og privatlivspolitik.

+45 7027 1800

Huse til salg

Lækre boliger til salg omkring Herning 

Hos ide-huse har vi hele tiden spændende, nybyggede huse til salg i det midtjyske område. Hvis i leder efter et hus til salg, kan i med fordel begynde jagten her. Midtjylland er et spændende område, der har oplevet en stor befolkningstilvækst de senere år - ikke mindst hjulpet på vej af en forbedret infrastruktur med gode vejforbindelser til både Vejle, E45 og Aarhus. Men også Jyske Bank Boxen og den øgede fokus på kulturoplevelser har lokket nye beboere til. Hvorfor tage til Aarhus eller København, når verdensnavnene kommer her? Herning-Holstebro-området har masser at byde på. Smuk natur, rekreative områder og masser af kulturelle oplevelser. Det er et område, hvor du både finder høj aktivitet og behagelig ro. Vi har ofte huse til salg i Herning og småbyerne tæt på. Herning er en erhvervsby i hastig udvikling, og med den midtjyske motorvej mod Sydøstjylland og Herningmotorvejen til Aarhus er afstanden til det øvrige Danmark blevet kortet betragteligt de seneste år.

Udstillingshus: Helstrupbakken 45, Snejbjerg

Ide-huse byder velkommen til vores nyeste Vida udstillingshus, med fokus på arkitektoniske detaljer og en skarp grundplan. Boligen er opført med den eksklusive sten Atlas, fra Randers Tegls Unika serie. Stenen er blandt deres mest bæredygtige mursten, da de produceres udelukkende med vedvarende energi. Da hver mursten er unik, skaber det en dynamisk facade med masser af spil...

Se mere her

Udstillingshus: Østerlindparken 51, Lind

Med 181 kvadratmeter er der plads til hele familien i denne skønne bolig. Foruden sine tre soveværelser og to badeværelser har boligen en stor stue og et stort køkken-alrum. Disse tager sig godt ud takket være de store Rationel Auraplus Premium vinduespartier, hvor man får et glimrende udkig ud til den rummelige terrasse, der især kan nydes i de varme sommermåneder.

Se mere her

Blomstermarken 1-69, Snejbjerg

Virkelig attraktiv beliggenhed. Kun et stenkast fra indkøbsmuligheder og grønne arealer, og kun få minutters gang fra skole, idrætshal og svømmehal. Endvidere kort afstand til det nye Storsygehus i Gødstrup.

Se mere her

Kampagnetilbud: Nørregade 137, Vildbjerg

Byg din drømmebolig i ny spændende udstykning med 32 parcelhusgrunde beliggende i den nordlige del af Vildbjerg. Fra boligområdet er der gode stiforbindelser til skole og rekreative områder. Kort afstand til centrum samt Vildbjergs nye Sports og Kulturcenter.

Læs mere her

Nørregade 49A & 49B, Vildbjerg

På Nørregade i Vildbjerg opføres 23 ejerboliger, hvoraf vi nu går igang med at opføre 2 af de sidste 8 der er tilbage. Boligerne er i et plan med et boligareal på 142 m² + 32 m² integreret carport/redskabsrum. Lille privat anlagt have med belægningssten ved terrasse, indkørsel og carport.

Se mere her

Nørregade, Vildbjerg

På Nørregade i Vildbjerg opføres 23 ejerboliger. Boligerne er i et plan med et boligareal på 111-142 m² + 32 m² integreret carport/redskabsrum. Lille privat anlagt have med belægningssten ved terrasse, indkørsel og carport.

Se mere her

Søparken/Ågade, Tarm

Boligerne opføres i det attraktive og nyudstykkede boligområde ved Søparken/Ågade i Tarm, hvor der er adgang til grønne fællesarealer samt tæt beliggende til skov- og søområde. Desuden er der kort afstand til skole, idrætsanlæg med svømmehal mm.

Se mere her

Udstillingshus: Birkelunden 2, Snejbjerg

Denne skønne og velindrettet bolig på 175 kvadratmeter har alt det, du kunne drømme om. Fire værelser, to badeværelser, køkken/alrum, stue, bryggers, viktualierum, carport, og en stor have med overdækket terrasse. 

Se mere her

Udstillingshus: Birkelunden 4, Snejbjerg

Denne bolig på 177 kvadratmeter er utrolig velindrettet og kommer desuden med et redskabsrum på 11 kvadratmeter og en carport på 38 kvadratmeter, hvilket giver mulighed for at placere to biler trygt og sikkert ved hjemmet.

Se mere her

Udstillingshus: Birkelunden 30, Snejbjerg

Med 163 kvadratmeter er denne bolig perfekt til familien, der har behov for lidt ekstra plads. Boligen har nemlig fire værelser, to badeværelser, stue, køkken/alrum, bryggers og et viktualierum.

Se mere her

Kampagnetilbud: Birkelunden 10, Snejbjerg

Denne bolig er med sine 112 velindrettede kvadratmeter, en rigtig "egoist bolig" - perfekt til den enlige, det ældre par eller den lille børnefamilie.

Se mere her

Kampagnetilbud: Birkelunden 26, Snejbjerg

Denne bolig er med sine 107 velindrettede kvadratmeter, en rigtig "egoist bolig" - perfekt til den enlige, det ældre par eller den lille børnefamilie.

Se mere her

Kampagnetilbud: Birkelunden 22, Snejbjerg

Denne bolig kommer med 137 velindrettede kvadratmeter, der giver plads til hele familien med sine tre værelser, to bade samt en stor stue og køkken/alrum.

Se mere her