Kontakt os

Jeg accepterer, at ide-huse må benytte oplysninger til at besvare min henvendelse pr. mail eller telefon. Vi behandler dine oplysninger i forhold til vores gældende cookie- og privatlivspolitik.

+45 7027 1800

Huse til salg

Lækre boliger til salg omkring Herning 

Hos ide-huse har vi hele tiden spændende, nybyggede huse til salg i det midtjyske område. Hvis i leder efter et hus til salg, kan i med fordel begynde jagten her. Midtjylland er et spændende område, der har oplevet en stor befolkningstilvækst de senere år - ikke mindst hjulpet på vej af en forbedret infrastruktur med gode vejforbindelser til både Vejle, E45 og Aarhus. Men også Jyske Bank Boxen og den øgede fokus på kulturoplevelser har lokket nye beboere til. Hvorfor tage til Aarhus eller København, når verdensnavnene kommer her? Herning-Holstebro-området har masser at byde på. Smuk natur, rekreative områder og masser af kulturelle oplevelser. Det er et område, hvor du både finder høj aktivitet og behagelig ro. Vi har ofte huse til salg i Herning og småbyerne tæt på. Herning er en erhvervsby i hastig udvikling, og med den midtjyske motorvej mod Sydøstjylland og Herningmotorvejen til Aarhus er afstanden til det øvrige Danmark blevet kortet betragteligt de seneste år.

Udstillingshus: Østerlindparken 51, Lind

Med 181 kvadratmeter er der plads til hele familien i denne skønne bolig. Foruden sine tre soveværelser og to badeværelser har boligen en stor stue og et stort køkken-alrum. Disse tager sig godt ud takket være de store Rationel Auraplus Premium vinduespartier, hvor man får et glimrende udkig ud til den rummelige terrasse, der især kan nydes i de varme sommermåneder.

Se mere her

Blomstermarken 1-69, Snejbjerg

Virkelig attraktiv beliggenhed. Kun et stenkast fra indkøbsmuligheder og grønne arealer, og kun få minutters gang fra skole, idrætshal og svømmehal. Endvidere kort afstand til det nye Storsygehus i Gødstrup.

Huse til salg

Kampagnetilbud: Nørregade 137, Vildbjerg

Byg din drømmebolig i ny spændende udstykning med 32 parcelhusgrunde beliggende i den nordlige del af Vildbjerg. Fra boligområdet er der gode stiforbindelser til skole og rekreative områder. Kort afstand til centrum samt Vildbjergs nye Sports og Kulturcenter.

Læs mere her

Nørregade 49A & 49B, Vildbjerg

På Nørregade i Vildbjerg opføres 23 ejerboliger, hvoraf vi nu går igang med at opføre 2 af de sidste 8 der er tilbage. Boligerne er i et plan med et boligareal på 142 m² + 32 m² integreret carport/redskabsrum. Lille privat anlagt have med belægningssten ved terrasse, indkørsel og carport.

Læs mere her

Nørregade, Vildbjerg

På Nørregade i Vildbjerg opføres 23 ejerboliger. Boligerne er i et plan med et boligareal på 111-142 m² + 32 m² integreret carport/redskabsrum. Lille privat anlagt have med belægningssten ved terrasse, indkørsel og carport.

Se mere her

Søparken/Ågade, Tarm

Boligerne opføres i det attraktive og nyudstykkede boligområde ved Søparken/Ågade i Tarm, hvor der er adgang til grønne fællesarealer samt tæt beliggende til skov- og søområde. Desuden er der kort afstand til skole, idrætsanlæg med svømmehal mm.

Læs mere her

Udstillingshus: Kastanjebakken 32, Tjørring

Med sine 198 velindrettede kvadratmeter, er der plads til hele familien. Boligen danner ramme, om en stor lukket gårdhave, hvor der er masser af muligheder, for at være ugeneret, samtidig med, at der er plads til leg og ophold. Boligen har store vinduespartier, på begge sider, hvilket gør stuen og spisepladsen særdeles lys.

Se mere her

Udstillingshus: Blomstermarken 25, Snejbjerg

Skøn nybygget kvalitets bolig med et boligareal på 140 m² + 26 m² carport/redskabsrum. Byggeriet er opført i flotte blødstrøgne teglsten fra Randers Tegl. Vinduerne er træ/alu fra Rationel. Boligen er dejlig lys med et skønt lysindfald i alle rum.

Læs mere her

Udstillingshus: Birkelunden 6, Snejbjerg

168 m2 smukt og skønt sadeltagshus i aktuelle og godt placerede Snejbjerg. På Birkelunden 6 kan du flytte ind i minimal vedligeholdelse og god akustik i allerbedste ide-huse-kvalitet.

Få store vinduespartier, Troldtekt-lofter og en godt integreret garage på 57 m2 med i købet. 

Se mere her