Kontakt os

Jeg accepterer, at ide-huse må benytte oplysninger til at besvare min henvendelse pr. mail eller telefon. Vi behandler dine oplysninger i forhold til vores gældende cookie- og privatlivspolitik.

+45 7027 1800

Udvalgte udstykninger i Jylland

Se et udvalg af byggegrunde i Jylland

Er I på udkig efter den perfekte byggegrund til jeres drømmehus, så finder I masser af fantastiske udstykningsmuligheder. Det er bare om at komme i gang med at undersøge mulighederne og de ledige grunde. Vi har allerede gjort noget af forarbejdet for jer, og samlet et par eksempler på ledige byggegrunde.

Husk at vi hos ide-huse altid er med dig fra projektets start til slut. Skal vi derfor hjælpe jer med at komme i gang med jeres projekt, tøv ikke med at kontakte os.

 

Hent vores katalog og få flere generelle informationer.

Hent katalog her

Parosvej, Hårup

Terrænet ved Parosvej er omkranset af både boligkvarterer og åbne marker. En skolesti går gennem området og betjener både Hårup og Mejlby, og syd for udstykningen ligger et parcelhusområde samt et stort område med idræts- og boldbaner.

Se mere her

Gedingvej, Tilst

Boliger ved Tilst Vestervej og Gedingvej i Tilst

Se mere her

Lergravvej, Trige

Boligbebyggelsen består af to mindre boligområder med fritliggende villaer langs to boligveje, der begge ender blindt. Boligområderne adskilles af en grøn kile, der via stier forbinder området til Trige by og det åbne land. Der kan indenfor lokalplanområdet opføres 27 boliger, og der vil desuden blive udbudt en mindre erhvervsgrund.

Se mere her

Serinedalen, Serinetoften og Serinehøjen, Malling

Serinedalen bliver et varieret område med en blanding af villagrunde, rækkehuse og etageboliger samt storparceller udlagt til daginstitution og botilbud.

Se mere her

Tranbjerggårdsvej Mårslet

Lokalplanområdet udlægges til boligformål i form af rækkehuse, fritliggende parcelhuse samt enkelte etageboliger. Herudover udlægges grønne opholds- og aktivitetsarealer, færdsels- og parkeringsarealer og arealer til håndtering af regnvand.

Se mere her

Brunbakkevej og Bordingvej, Balle

Serinedalen bliver et varieret område med en blanding af villagrunde, rækkehuse og etageboliger samt storparceller udlagt til daginstitution og botilbud.

Se mere her

Lunden, Vejen

 udkanten af Vejen ligger disse store, flotte naturgrunde, hvor I kan udleve jeres boligdrømme og bygge jeres drømmehjem. Her kan I skabe et dejligt hjem i rolige omgivelser og nærmest i pagt med den fantastiske natur. Samtidig er I stadig tæt på byen, så hverdagen kommer til at glide nemt. Hele området bliver asfalteret, får lavet belysning og anlagt grønne områder.

Se mere her

Mariedalen, Silkeborg

Ny unik udstykning i Sejling - kun 5 km fra Silkeborg C

Se mere her

Tingager Skoven, Mejdal

Tingager Skoven, Mejdal - etape 2 i Tingager Enge - 35 attraktive byggegrunde

Se mere her

Troldhøj Alle, Varde

Naturskøn beliggenhed - 12 grunde.

Troldhøjen har den bedste beliggenhed i 1. række til naturskønne omgivelser.
Her kommer du til at bo omkranset af smuk natur med åbne marker, grønne skove og samtidig tæt ved ny skole, børnepasning, idrætsanlæg, Campus Varde og indkøb.

Se mere her

Vanddråben, Vinde

Med udsigt over Skive by og det om­kring­lig­gen­de landskab udstykkes 2. etape af et nyt stort boligprojekt i Skive. 18 Grunde

Se mere her

Grev Gerts Vej, Viborg

Byggegrund i Viborgs nye bydel udbydes nu til salg - 32 Grunde

Se mere her

Klokkedybet, Skive

Med udsigt over Skive by og det om­kring­lig­gen­de landskab udstykkes 2. etape af et nyt stort boligprojekt i Skive. Vejnavne er tildelt inspireret af H. C. Andersens eventyr. Og stamvejen i området er ”Elverhøj”.

Se mere her

Byg hus med ide-huse

ide-huse er din partner, når I vil bygge nyt hus. Siden 1975 har vi opført i hundredevis af forskellige huse, blandt andet typehuse, arkitekttegnede villaer, etageejendomme og sommerhuse. Så når I kommer med idéen, så har vi erfaringen til at føre den ud i praksis, og bygge lige præcis det hus, som I altid har drømt om.

Der er meget at tage højde for, når det handler om at bygge nyt. Der er mange valg der skal tages stilling til, og ting man skal forholde sig til. Vi kan hjælpe jer med byggeprojektet fra start til slut. Hos ide-huse hjælper vi gerne med at finde den helt ret byggegrund til jer.  

ide-huse er ikke blot en byggevirksomhed - vi er skabere af drømmehjem. Vores dedikation til kvalitet og detaljer ses i hvert eneste projekt, vi påtager os. Fra moderne designs til klassiske hjem, forstår vi vigtigheden af at skabe et rum, der afspejler din personlige stil og behov. For at hjælpe dig med at finde inspiration til dit fremtidige hjem, har vi samlet en række opførte huse og udstillingshuse. Udforsk stilarter, layouter og designelementer. Uanset om du er tiltrukket af den skandinaviske enkelhed eller den varme af et rustikt køkken, vil du finde masser af ideer til at nære din fantasi og hjælpe dig med at tage det første skridt mod dit drømmehjem med ide-huse

Valg af hustype

Valget af hustype kan være en udfordring for nogen, mens andre allerede har udset sig drømmeboligen. Vi brænder for at hjælpe jer med at opdage muligheder. Er i usikre på hvilken hustype der tiltaler jer, anbefaler vi jer at starte med at se vores nogle af vores hustyper, eller opførte huse.

Kontakt os her