Ring +45 97 38 42 81 i dag, og aftal et mødeVælg vores huse med lavt energiforbrug og mærk forskellen

Ide-huse er ikke bare lækre huse, bygget efter kundernes idé og behov. Det er også huse med et lavt energiforbrug, som både miljøet og din økonomi vil sætte pris på. Hvis du kommer fra et ældre hus vil du kunne mærke stor forskel i forbruget, og du vil kunne spare mange penge på den konto. Alle vores huse lever op til kravene for energiklasse A2015 jf. BR18 (opdateret 2020). Men du kan også gå skridtet videre og vælge et nybyggeri i den noget skrappere lavenergiklasse jf. kapitel 25 i BR18

Lavenergiklasse - hvad betyder det?

Alle huse skal energimærkes efter hvor mange kilowatt timer dit hus bruger. Det vil sige energi til opvarmning, køling, vand og ventilation. Danmark ønsker at være foregangsland i kampen for et bedre klima. Der får vi kun, hvis vi bruger vores energi med omtanke. Derfor har man lavet nogle skrappere krav for de huse, der skal leve op til EU's 2020 mål for klima og miljø. Så når du vælger et energihus, der lever op til disse krav, sparer du ikke bare penge i det lange løb. Du er også med til at sikre, at der bliver taget hensyn til vores natur, miljø og klima.

Fortæl os dine lavenergihus drømme

Hos ide-huse har vi stor erfaring med at bygge huse med et lavt energiforbrug. Rigtigt gode, faktisk. Vi ser det som et stort ansvar, at det vi laver, er med til at sikre vores fælles fremtid. Har du et ønske om, at dit nybyggeri skal tage hensyn til miljøet, så lad os tage en snak om, hvordan vi i fællesskab løfter den opgave.