Nørrgegade, Vildbjerg

 

BYG DIN DRØMMEBOLIG
Byg din drømmebolig i ny spændende udstykning med 32 parcelhusgrunde beliggende i den nordlige del af Vildbjerg v. Nørregade 45. Fra boligområdet er der gode stiforbindelser til skole og rekreative områder. Kort afstand til centrum samt Vildbjergs nye Sports og Kulturcenter. Grundens størrelser er fra 853 m² til 1.664 m² og sælges fuldt byggemodne.

FAKTA OM VILDBJERG
Vildbjerg som er under Herning Kommune er med sine ca. 4.000 indbyggere en by i rivende udvikling med mange arbejdspladser, heraf kan bl.a. nævnes Kvik Køkkenet og Blücher Metalvare. Med den nye motorvej 10 km. fra Vildbjerg, er der skabt mulighed for at tiltrække yderligere erhvervsvirksomheder til området. I Vildbjerg er der gjort meget for at borgerne skal befinde sig godt og der er investeret meget i både børn, unge og ældre - bl.a. ny skole i 2007 og plejehjem i 2006.

Omkring Vildbjerg er der mange muligheder for at dyrke fritidsinteresser. Ved det nye Sports og Kulturcenter kan der bl.a. tilbydes fodboldbaner, fitnesscenter, tennisbaner, ridecenter, overnatningsmuligheder med 200 sengepladser m.m., samt Trehøje Golfklubs flotte, naturskønne 27 hullers golfbane. Der er også rig mulighed for at nyde naturen, idet der kun er få km. til noget af Vestjyllands smukkeste natur såsom Trehøje Bakker med mange ha. Lynghede.


 

Priser fra kun 492.000,-

 

 

Salg & Info

ide-huse

Grønbjerg Grundinvest A/S