Kontakt os

Jeg accepterer, at ide-huse må benytte oplysninger til at besvare min henvendelse pr. mail eller telefon. Vi behandler dine oplysninger i forhold til vores gældende cookie- og privatlivspolitik.

+45 7027 1800

Ring +45 70 27 18 00 i dag, og aftal et møde

 

 Hvordan skal jeres drømmehus se ud? 

Hvis I går med byggetanker, så er det en god ide at lade jer inspirere. Både ved at kigge på de forskellige hustyper, som vi tilbyder jer. Men også ved at besøge vores udstillingshuse og se hvordan de forskellige byggestile og indretningsmuligheder har indflydelse på hvordan og hvor godt jeres drømmehus passer i en af vores typehuse.

Vi er rigtig god til at tilpasse vores huse til dine ønsker. Med de rigtige tilrettelser laver vores husarkitekter skitseforslag, som matcher dine ønsker. Det er altid sjovere at sidde med konkrete plantegninger af jeres drømmehus, når I vil tegne og fortælle med familie og venner.

Og med det rigtige byggefirma får du også den helt rigtige rådgivning, og den sparring som er nødvendig for at få så meget som muligt ud af jeres drømmehus-ønsker – og gå fra ønsker til virkelighed.

Vi sidder klar til at hjælpe jer videre med drømmehuset. Vores byggerådgivere har mange års erfaring og kan helt sikkert bidrage med detaljer, som I ikke selv har tænkt på.

Hvis I går med byggetanker, så er det også en god ide at få afstemt forventningerne til sit nye hus. Hvilke krav stiller i til husets indhold?

Er funktionalitet en prioritet? Skal design og indretning være i højsæde? Er klimaaftrykket faktor?

Eller er den blanding af alle ovenstående.

Man kan med fordel udarbejde en liste med hvad huset som minimum skal indeholde og dernæst de ønsker man gerne vil have opfyldt.

Det er vigtigt ikke at lade sig begrænse når man søger inspiration.

Hos ide-huse sidder vi klar til at hjælpe jer videre med drømmehuset. Vores byggerådgivere har mange års erfaring i at forene drømme og budget. Og vores husarkitekter hjælper til med skitser, så i kan få det fulde overblik over drømmehuset.