Kontakt os

Jeg accepterer, at ide-huse må benytte oplysninger til at besvare min henvendelse pr. mail eller telefon. Vi behandler dine oplysninger i forhold til vores gældende cookie- og privatlivspolitik.

+45 7027 1800

Byg typehus med ide-huse

Når du skal bygge nyt er der rigtig god grund til at bygge typehus med ide-hus. Rigtigt mange danskere vælger i dag at få bygget et typehus, når de skal i gang med et nybyggeri, og det er der rigtig god fornuft i.

Typehuse bliver bygget op omkring en skabelon, som håndværkerne kender. På den måde sparer du på udgifterne til ekstra tid, specielle udregninger eller andre fordyrende foranstaltninger. Typehuset er altså ofte et økonomisk godt valg. Men hvor spændende er et typehus så?

Bare rolig: typehuse er langt fra kedelige.

Hvis du vælger ide-huse som dit typehusfirma, så har du stadig mulighed for at sætte dit personlige præg på det endelige resultat. Vi ved nemlig godt, at ingen familier er ens og alle har en livsstil eller nogle behov, som gør at huset skal tilpasses individuelt.

Klaus Munkholm

Arkitekt

Arkitekttegnet typehus

I vores sortiment af huse, har vi også arkitekttegnede typehuse. Ingen mennesker, og ingen familier er ens, og derfor har vi arkitekttegnede typehuse der sikrer, at Jeres nye hus matcher Jer, og ikke bare ligner de andre på gaden. Når I ved, hvordan Jeres hus skal se ud - både indvendigt og udvendigt - så tager vi en snak med vores typehus arkitekt, og i fællesskab laver vi en løsning, der giver Jer det perfekte hus, tilpasset Jeres liv, drømme og ønsker. Måske har vi allerede plantegninger, der minder om Jeres drømmehus. Så laver vi de nødvendige justeringer og tilpasninger. Drømmer I om noget helt specielt, så laver vi det præcist som I ønsker det. Se nærmere på vores arkitekttegnede typehus kampagne her. 

Typehus i flere plan

For nogle familier har det perfekte typehus 2 plan. Det kan der være flere årsager til. Nogle foretrækker en hel etage til familiens unge generation. Det er typisk familier, der ikke længere har helt små børn, og som ønsker at give de unge mennesker friheden i at kunne trække sig tilbage. Andre ønsker en særskilt etage til familiens egne rum - altså de rum, hvor gæster normalt ikke kommer. Det har en helt klar praktisk fordel, særligt for nutidens travle familier, nemlig at man ikke nødvendigvis behøver holde hele huset repræsentativt hele tiden.

Endnu en grund til at bygge i to plan er naturligvis udsigten. Har man en grund, hvor der er udsigt til natur eller hen over byen, er der masser af herlighedsværdi i at skabe rum til at nyde synet. Åbne vidder er sundt for sjælen, og kan give en meget værdifuld frihedsfølelse, som ellers kan være svær at opnå i et typisk villakvarter. I flere af vores 2-plans huse har vi gjort rigtigt meget ud af at skabe en naturlig sammenhæng mellem inde og ude, så du ikke blot skal nyde den smukke udsigt gennem vinduerne, men at du også har muligheden for at skabe et lækkert uderum på 1. etage.

Hvad koster typehuse? 

Prisen på et typehus afhænger naturligvis af størrelse, materialer og eventuelle individuelle ønsker og tilretninger. Der er selvfølgelig grænser for, hvor billig typehuse kan blive, uden at gå på kompromis med kvaliteten, men vi mener faktisk, at vi har nogle typehus priser, der gør det interessant for selv førstegangs-huskøbere at bygge sit eget hus. De er bygget efter kravene i energiklasse A2015 eller lavenergiklasse A2020, så du vil kunne mærke, at du har lavet et økonomisk godt valg langt ud i fremtiden. 

Typehuse til salg

Hvis du gerne vil have et helt nybygget typehus, men helst vil undgå den lange byggeproces, så har vi altid typehuse du kan købe. Hvis du spørger os, så synes vi selvfølgelig, at vi har nogle af de fineste typehuse Jylland kan præsentere. Leder du efter typehuse Østjylland eller typehuse Nordjylland så kontakt os. Du kan se alle vores huse til salg her.

Nyt funkishus

Ordet Funkis indenfor byggestile kommer af "funktionalisme", og det er præcis dét, en funkisvilla er: Funktionelt. Funkisstilen stammer tilbage fra 40'erne og 50'erne og er inspireret af Le Corbusier's enkle og meget kubistiske huse. Linjerne i huset er typisk meget skarpe og enkle og har et minimalistisk udtryk. Indretningen er praktisk og funktionel. Du kan se vores typehuse i funkisstil her.

Skal vi tage en snak?

Er I faldet over en typehus kampagne og er I nu blevet nysgerrig, så kontakt os endelig for en snak. Vi er her for at hjælpe jer med at skabe det helt perfekte hjem til jeres familie. Ring til os for en uforpligtende snak om drømme, ønsker og vores mange muligheder for at skabe den helt rigtige løsning til jer.

Kontakt os her