Kontakt os

Jeg accepterer, at ide-huse må benytte oplysninger til at besvare min henvendelse pr. mail eller telefon. Vi behandler dine oplysninger i forhold til vores gældende cookie- og privatlivspolitik.

+45 7027 1800

Arkitekttegnede huse

Huse med sjæl

Velkommen til ide-huses arkitekttegnede huse! Hos os er du i trygge hænder, når det kommer til at få tegnet et ny hus, der lever op til dine ønsker og krav. Vi har nemlig en uovertruffen erfaring inden for husbyggeri, da vi har bygget alle slags huse siden 1975 - og det gælder både arkitekttegnede typehuse, etagebyggerier, villaer og sommerhuse.

Vores hold af dygtige arkitekter vil sammen med dig skabe din drømmebolig, så du kommer i mål med dine tanker og ideer om dit nye hus. Vi er 60 medarbejdere i ide-huse, og vi arbejder alle for at give vores kunder den bedst mulige oplevelse. Vi lever for at tegne og bygge smukke og fejlfrie boliger, som lever op til kundernes krav og ønsker.

Arkitekttegnet hus med styr på hele processen

Vi kan tage hånd om hele processen lige fra opkøb af jord til dit nye hus og til arkitekttegningerne og til at få dit nye arkitekt hus bygget fejlfrit og til tiden. Vores medarbejdere spænder bredt over arkitekter og bygningskonstruktører til håndværkere og projektledere. Derfor er dit nye drømmehus i stærke og erfarne hænder, hvis du vælger at købe et arkitekttegnet hus hos ide-huse.

Vil du se nogle af vores tidligere arkitekttegnede skitser, som vi har lavet til vores kunder? Så kan du se de nyeste skitser her.

Vil du høre mere om ide-huse og vores arbejde, og hvad vi kan gøre for dig? Du er altid velkommen til at kontakte os på post@ide-huse.dk eller +45 97 38 42 81 til en uforpligtende snak. Derefter kan vi hjælpe dig til at komme nærmere din drøm om en ny bolig.

 

 

  • Om huset

  • Arkitekttegnede
  • Størrelse: m²

Ring og få en
snak med Holger

 

+45 7027 1800