Kontakt os

Jeg accepterer, at ide-huse må benytte oplysninger til at besvare min henvendelse pr. mail eller telefon. Vi behandler dine oplysninger i forhold til vores gældende cookie- og privatlivspolitik.

+45 7027 1800

Ring +45 70 27 18 00 i dag, og aftal et møde

 

Kampagnepriser huse

Leder du efter et ekstra godt tilbud? Så kig under "Huse til salg", og kig efter "Kampagne".

 

Kampagnehuse - lad os sammen skabe jeres drømmehus

Nu skal det være. I har besluttet jer for at tage skridtet. Skridtet mod jeres eget hus – et sted i kan kalde jeres. Men for mange kan processen synes lang og uoverskuelig – alt fra ide til realisering af hus til håndtering og bearbejdelse af diverse dokumenter.
Dette kan vi hjælpe dig med – og vi elsker det!
Vi har gjort det nemmere end nogensinde at få sit drømmehus, fri for bekymringer. Dette gør vi blandt andet via vores kampagnehuse. Her tilbyder vi løsninger med mere eller mindre komplette løsninger, hvor tingene dog ikke er mere fastlagt, end du stadig kan få en finger med i spillet.
På den måde kan du få et hus, hvor du ikke skal bruge dine weekender på at lave en masse renoveringer eller bekymre dig om deadlines og juridiske dokumenter, men i stedet kan du bekymringsfrit vente til dit nye hus står klar til at omfavne dig og din familie.

 

Mulighed for at sætte dit præg på et kampagnehuse

Vores kampagnehuse ligger altid på attraktive adresser rundt omkring i landet. Du kommer derfor ikke til at gå på kompromis med beliggenheden. Vi kvitterer dog for den mindskede fleksibilitet i forhold til valg af grund, ved at give dig yderst attraktive på hus og grund.
Når vi snakker kampagnehuse, så tror mange at alt ligger helt fast og man intet har at sige som huskøber – men det er ikke tilfældet hos os. Godt nok har man ikke samme frie rammer i bygningen af huset, som ved nybyg, men det er bestemt ikke sådan, at vi allerede har bestemt, hvordan dit hus skal se ud, bare fordi det er et kampagnehus.
Der vil stadig være mulighed for at sætte sit eget præg – blot i et lettere begrænset omfang. Ændringer til materialevalg og hustype vil stadig kunne være på tale – blot afhængig af det pågældende kampagnehus og -tilbud.
Vi har en række forskellige hustyper at vælge imellem, så du nemt kan finde frem til, hvilken der vil passe bedst til dit drømmehus. Her vil du altid kunne få en god snak med vores dygtige arkitekt og sammen snakke om jeres ønsker.

 

Prisen på dit kampagnehus er inklusiv alt

Når du vælger et af vores kampagnehuse, så bliver du ikke mødt med nogle ekstra omkostninger, når du først har lagt dig fast på huset.

Når du har skrevet under er følgende inklusiv:

- Huset og alt der tilhører, naturligvis.
- Grunden
- Tilslutning til el, fjernvarme, vand, og kloak
- Forbrugsafgifter i byggeperioden
- Omkostninger ifm. ekstrafundering og jordbundsundersøgelse og bortkørsel af overskydende jord.

Dermed får du en komplet og overskuelig løsning hos os.

Hos os er I med fra starten. Vi tager jer i hånden lige fra første kontakt til når I står med nøglerne til jeres færdige hus. Herunder vil vi naturligvis være i tæt kontakt, så I konstant kan føle jer trygge og bekvemme med valget af ide-huse til jeres nye hus.