Kontakt os

Jeg accepterer, at ide-huse må benytte oplysninger til at besvare min henvendelse pr. mail eller telefon. Vi behandler dine oplysninger i forhold til vores gældende cookie- og privatlivspolitik.

+45 7027 1800

Ring +45 70 27 18 00 i dag, og aftal et møde

 

Nybyggeri Aarhus? Du har fundet os!

Drømmer du om nyt hus, og skal det være et nybyggeri i Århus eller et af de mange populære områder i Østjylland, så skal du vælge et nybyggeri med ide-huse. Vi hedder nemlig ikke ide-huse for ingenting. Vi tager din ide, og gør den til det hus, du og din familie drømmer om at leve i: Jeres Idé-hus. Det kan vi gøre, fordi vores erfaring ikke bare spænder over lang tid, men også over alle typer af nybyggeri. Derfor bygger vi boliger til mennesker, som ikke bare vil have et hus, som 1000 andre.

 

Nybyggeri Østjylland: Bliv inspireret eller køb nu

Vi har hele tiden udstillingshuse til salg, så søger du nybyggeri Aarhus eller Østjylland, som du ikke behøver vente på, bliver færdigt, så se, om vi skulle have noget, der matcher Jeres ønsker. Har du væbnet dig med tålmodighed, og går du efter at blive ejer af det, du mener bliver det lækreste nybyggeri Århus længe har set, så tag et kig på vores inspirationsside. Her finder du skitser til en lang række vidt forskellige huse. Du kan vælge ét, som passer perfekt til Jer, eller du kan tage udgangspunkt i en skitse, og frit lege med idéerne, og til sidst stå med et hus, som er skræddersyet til dig, din familie og jeres fælles liv, de næste mange år frem i tiden.

 

Skal vi hjælpe dig videre?

Har du spørgsmål eller går du allerede med en ide, som du drømmer om at føre ud i livet, så kontakt os med det samme. Vi hjælper dig med dine spørgsmål, og vi drømmer om at få lov til, at gøre dit idé-hus til virkelighed.

 

Altid høj kvalitet på nybyggeri i Aarhus

Nybyggeri er bestemt ikke kedeligt, når du gør brug af idé-huse. Vi gør dine drømme til virkelighed og hjælper dig hele vejen i processen fra idé til færdigt drømmehus. Skal du bygge hus i Århus og omegn, så lad os være din foretrukne samarbejdspartner - vores store ekspertise åbner en verden af muligheder uanset, om du er til mere almindeligt typehus i Århus, eller du er på udkig efter nybyggeri i Århus området, der i den grad skiller sig ud. Ens for alle vores huse er dog:
- Den altid høje kvalitet
- Håndværksmæssig finish, der er helt i top

 

Sæt dit eget præg på dit nybyggeri i Aarhus

At bygge typehus i Århus behøver ikke begrænse dine muligheder. Vores mange mulige løsninger af typehuse giver dig nemlig også mulighed for selv at være kreativ og sætte dit helt eget præg på dit kommende hus. Vi, her hos idé-huse, vil elske at få lov til at være en del af processen. Dit hus er vigtig for os, og det vil du med det samme kunne mærke, når du lærer os nærmere at kende.

 

Vi hjælper jer med drømmehuset

Lad os sammen tage på den spændende rejse, som nybyggeri i Århus nu engang kan være. Med den rette samarbejdspartner, de rette drømme og ambitioner og det rette veludførte håndværk, så er der ikke langt fra drøm til virkelighed. Den mangeårige erfaring indenfor husbyggeri som idé-huse byder på, giver dig professionalisme og know-how i særklasse - en erfaring, der kommer dig til gode, når vi bl.a. rådgiver dig omkring materialer, funktionalitet, økonomisk optimering og smukt design. Vi får tingene til at gå op i en højere enhed og slutresultatet taler for sig selv - dit drømmehus, der pludselig er blevet til virkelighed.