Kontakt os

Jeg accepterer, at ide-huse må benytte oplysninger til at besvare min henvendelse pr. mail eller telefon. Vi behandler dine oplysninger i forhold til vores gældende cookie- og privatlivspolitik.

+45 7027 1800

Hvad er fordelene ved nybyggeri?

Hvad er fordelene ved nybyggeri?

Valget om at bygge jeres drømmehus fra bunden, er en stor beslutning.

Det kan sagtens virke uoverskueligt at investere i et nybyggeri. Der  kan være bekymringer om at vælge den rette byggegrund, de rigtige byggematerialer, et troværdigt byggefirma og generelt om hele byggeprocessen fra start til slut. Men selvom det kan virke som en stor mundfuld at starte et nybyggeri, findes der en lang række fordele ved denne type byggeri. Derfor har vi samlet de største fordele ved nybyggeriet af jeres drømmehus lige her.

Der findes ingen erstatninger for jeres drømmehus

Den vigtigste fordel ved at bygge nyt er, at I får muligheden for at realisere jeres drømmehus. Ingen familier bør gå på kompromis med deres håb og drømme for den perfekte bolig. Hvorfor vælge en eksisterende løsning, når I har en klar og konkret idé om, hvordan drømmeboligen skal se ud?

Jeres nybyggeri skal præges af drømmen om det perfekte hus, dets helt unikke design og idéen om, at I investerer i en fremtidig base for jeres familie. Disse elementer vil aldrig kunne erstattes af en eksisterende løsning – og heldigvis behøver I heller ikke gå på kompromis.

Et nybyggeri med ide-huse kan kombineres på utallige måder. Står I med ønsket om et lækkert og enkelt Miva-hus? Et funktionelt og moderne Funkis-hus? Eller måske drømmer I om et gårdhavehus med masser af plads til familie og venner i en lukket gårdhave? Uanset, hvordan jeres drømmebolig ser ud, er det afgørende, at I får den rette vejledning og sparring gennem forløbet, så I opnår det perfekte resultat.

En investering i fremtiden

Byggebranchen har udviklet sig meget over de sidste mange årtier. Moderne huse er langt mere effektive i både deres energiforbrug og klimaaftryk end nogensinde før. Det kommer blandt andet til udtryk i energiklassen A2015, og i lavenergiklassen A2020. Her fokuseres der blandt andet på husets isolering, opvarmning, ventilation, tæthed og mange andre energimæssige aspekter ved huset.

Fremfor et ældre hus, kan du mærke klar forskel i jeres energiforbrug. Derfor er et nybygget hus en god investering i jeres families fremtid. I skåner miljøet ved et lavere klimaaftryk, og I sparrer penge på lang sigt via lavere forbrug af varme og el.

I sikrer også minimal vedligeholdelse når I bygger nyt. Et moderne hus kan bygges efter ønsket om minimal vedligeholdelse – noget som du ikke vil finde ved en ældre bolig. Det sparrer både din familie en masse besvær, tid og penge i det lange løb.

Med det rette byggefirma og god vejledning, kan jeres familie opnå et solidt, stærkt og energivenligt hus, mens det samtidig opfylder jeres håb og drømme. Den perfekte løsning.

Kompetent rådgivning og sparring

En af de største bekymringer ved nybyggeriet, er faktorer som prisen og byggeprocessen. Det er en jungle at finde rundt i, og det kræver, at man har tungen lige i munden. Derfor er valget af det rigtige byggefirma altafgørende.

Et godt byggefirma har styr på samtlige reglementer, tilladelser, tilslutninger, afgifter og alt andet, som kan virke overskueligt for den almindelige nybygger. Derudover formår det rigtige byggefirma også at formidle informationen til jer og varetage jeres interesser.

Ved ide-huse er du i gode hænder. Vores byggefirma har eksisteret siden 1975, og med fokus på faglig stolthed og de helt rigtige personer, hjælper vi dig trygt i gang med nybygger-processen. Vi har styr på processen fra start til slut, og er altid klar på god rådgivning og sparring. Derudover får I altid et komplet tilbud uden ubehagelige merudgifter. Og måske bedst af alt, så betaler i ikke en krone før I får overdraget nøglen til jeres nye drømmehus.

Inspiration til dit nybyggeri

Selvom du har en klar vision om, hvordan dit næste hus skal se ud, skader det aldrig at få ny inspiration. Hos ide-huse har vi et galleri af opførte huse, showrooms og muligheden for at se vores udstillingshuse. Vi har desuden en masse kataloger du kan downloade og få mere inspiration.

Det hele finder du på vores inspirationsside

Men har du flere spørgsmål, eller har du lyst til at høre mere om Idehuse og hvad vi kan tilbyde? Så tøv ikke med at kontakte os på telefonen:
+45 7027 1800