Kontakt os

Jeg accepterer, at ide-huse må benytte oplysninger til at besvare min henvendelse pr. mail eller telefon. Vi behandler dine oplysninger i forhold til vores gældende cookie- og privatlivspolitik.

+45 7027 1800

Byggegrunde i Viborg på Grev Gerts Vej

Grev Gerts Vej, Viborg

Taphede er en helt ny og bæredygtig tilføjelse til Viborg, som er ved at vokse frem øst for byen. Det er et tiltalende boligområde beliggende i et naturskønt miljø med grønne arealer, stier og regnvandshåndtering, hvor klima og kvalitet er i højsædet. Taphede er placeret midt i smuk natur ved en sø og skov, og der er kun 4 km til centrum af Viborg.

Området vil hovedsageligt bestå af lavere bygninger, hvilket især appellerer til børnefamilier og andre, der sætter pris på naturen. Dette understreges af Taphedes position som en attraktiv del af Det Grønne Ø, der omkranser Viborg by. Området er omgrænset af Tjeleådalen mod nord, Nørreådalen mod syd og Spangsdalen mod vest, som er en del af Viborg Naturpark. Der findes levende hegn samt åbne og ubebyggede landskaber med vandløb, små søer og flere mindre skovområder.

De smukke bakker omkring Taphede er dannet i istiden, og området har været beboet siden bronzealderen. Det er en del af den rige historie Danmark har i Viborg og var centrum for Slaget ved Taphede i 1334.

Byggegrund i Viborgs nye bydel udbydes nu til salg. Der er 32 Grunde. Skal en af disse være jeres, så hjælper ide-huse gerne med hele processen.

Vi sidder klar ved telefonen, så ring i dag på +45 7027 1800, og aftal et møde med en af vores byggerådgivere.

 

Se udstykningerne her Skriv til os Ring +45 7027 1800

 Fakta

  • Houlkærskolen 2,3 km
  • Lyngens Børnehus 1,9 km
  • Lyngens Børnehus 1,9 km
  • Friskolen i Viborg 6,1 km
  • Børnehuset Spangsdal 2,8 km
  • Viborg togstation 6,3 km
  • Viborg Gymnasium Hal og sal 2,7 km

Kort