Kontakt os

Jeg accepterer, at ide-huse må benytte oplysninger til at besvare min henvendelse pr. mail eller telefon. Vi behandler dine oplysninger i forhold til vores gældende cookie- og privatlivspolitik.

+45 7027 1800

Byggegrunde i Mejdal på Tingager Skoven

Tingager Skoven, Mejdal

Tingager Skoven i Mejdal, Holstebro, præsenterer etape 2 i Tingager Enge med 35 attraktive byggegrunde, efter at etape 1 med succes solgte alle 44 grunde. Disse grunde, der varierer i størrelse fra knapt 400 kvm til næsten 1200 kvm, er beliggende i et unikt naturområde tæt på skov og sø.

Dette nye boligområde er designet til at integrere naturen direkte i beboernes liv, med grunde der enten grænser op til skovbryn eller grønne fællesarealer. Det er en del af skabelsen af en helt ny naturbydel, som du kan læse mere om på tingagerenge.dk.

Beliggende i Mejdal, tilbyder Tingager Skoven ikke kun skønne naturomgivelser, men også nærhed til Mejdals landsbymiljø med indkøbsmuligheder, en fremragende skole (Halgård), daginstitutioner, og et rigt foreningsliv. Holstebro centrum og den nye motorvej er kun få minutter væk, hvilket gør det til et ideelt sted for familier, der ønsker det bedste af både land og by.

Vi sidder klar ved telefonen, så ring i dag på +45 7027 1800, og aftal et møde med en af vores byggerådgivere.

 

Se udstykningerne her Skriv til os Ring +45 7027 1800

 Fakta

  • 400 m² - 1.200 m²
  • Kort afstand til indkøbsmuligheder

Kort