Kontakt os

Jeg accepterer, at ide-huse må benytte oplysninger til at besvare min henvendelse pr. mail eller telefon. Vi behandler dine oplysninger i forhold til vores gældende cookie- og privatlivspolitik.

+45 7027 1800

Ring +45 70 27 18 00 i dag, og aftal et møde

 

Byg dit H-hus med ide-huse

H-huse er praktiske og spændende huse, der giver dig og din familie mange muligheder. Sammenkoblingen i midten giver et unikt og praktisk samlingspunkt for familien, uanset om i har valgt at lave en separat voksen og børneafdeling eller i har valgt en anden opdeling. Denne type hus giver også mange muligheder for at skabe spændende udendørsområder, da det altid være muligt at finde et sted med læ, sol og skygge. Leder du efter H huse med garage, så er dette selvfølgelig også en mulighed, når du bygger med ide-huse.

Ud over at tilbyde separate afdelinger, der kan skræddersys efter familiens behov, tilbyder H-husets design også energieffektivitet. Med ide-huse får du mulighed for at designe et H-hus, der passer perfekt til din families behov og ønsker. Vores eksperter vil guide dig gennem hele processen fra valg af grundplan til det endelige design.

 

H-hus plantegninger i mange variationer 

Har du brug for en h-hus plantegning, hører vi gerne fra dig. Gennem årene har vi hjulpet mange familier med at realisere deres drømme om et H-hus, og vi vil meget gerne hjælpe dig med at komme i gang med at bygge hus. Vi er stolte af den tillid, vores kunder har vist os, og vi stræber altid efter at overgå deres forventninger.

 Et H-hus er en eksklusiv løsning med mange spændende indretningsmuligheder, og vi sørger altid for fleksible og funktionelle plantegninger, som udnytter det individuelle boligareal optimalt. Vi sætter en stor ære i at opfylde dine drømme, og vi lytter altid til dine ideer og inputs, så vi sikrer at jeres drømmebolig bliver designet netop som ønsker den.

 

H-huse inspiration

Mangler du inspiration, så lad gå på opdagelse her på siden, hvor du finder tegninger og fotos af vores skønne huse. Derudover kan du med fordel også besøge vores side med udstillingshuse, hvor der ligeledes er inspiration at hente. Har du spørgsmål til vores flotte huse, så kontakt os gerne på telefon +45 70 27 18 00 eller via mail: post@ide-huse.dk. Vi står altid klar til at hjælpe dig med alt fra H huse priser til valg af materialer. Vi har den nødvendige viden og erfaring til at gøre dit husbyggeri en succes. Vi glæder os til at høre fra dig.