Kontakt os

Jeg accepterer, at ide-huse må benytte oplysninger til at besvare min henvendelse pr. mail eller telefon. Vi behandler dine oplysninger i forhold til vores gældende cookie- og privatlivspolitik.

+45 7027 1800

Ring +45 70 27 18 00 i dag, og aftal et møde

 

Byg dit H-hus med ide-huse

H-huse er praktiske og spændende huse, der giver dig og din familie mange muligheder. Sammenkoblingen i midten giver et unikt og praktisk samlingspunkt for familien, uanset om i har valgt at lave en separat voksen og børneafdeling eller i har valgt en anden opdeling. Denne type hus giver også mange muligheder for at skabe spændende udendørsområder, da det altid være muligt at finde et sted med læ, sol og skygge. Leder du efter H huse med garage, så er dette selvfølgelig også en mulighed, når du bygger med Ide-huse.

 

H-huse inspiration

Mangler du inspiration, så lad gå på opdagelse her på siden, hvor du finder tegninger og fotos af vores skønne huse. Derudover kan du med fordel også besøge vores side med udstillingshuse, hvor der ligeledes er inspiration at hente. Har du spørgsmål til vores flotte huse, så kontakt os gerne på telefon +45 70 27 18 00 eller via mail: post@ide-huse.dk. Vi står altid klar til at hjælpe dig med alt fra H huse priser til valg af materialer. Vi har den nødvendige viden og erfaring til at gøre dit husbyggeri en succes. Vi glæder os til at høre fra dig.