Kontakt os

Jeg accepterer, at ide-huse må benytte oplysninger til at besvare min henvendelse pr. mail eller telefon. Vi behandler dine oplysninger i forhold til vores gældende cookie- og privatlivspolitik.

+45 7027 1800

Ring +45 70 27 18 00 i dag, og aftal et møde

 

Billige typehuse med jeres eget præg

Hvis I gerne vil bygge et nyt hus i Jylland, men ikke på forhånd ved hvordan I godt kunne tænke jer, at det skal se ud, er et typehus er et godt valg. Hvis I allerede har nogle ideer til hvordan jeres hus skal se ud, og vi har et typehus i samme stil, kan vi kombinere jeres ønsker med vores tegninger og skabe et arkitekttegnet typehus.

 

Hvorfor vælge et typehus? 

Et typehus er et hus, der er bygget ud fra en skabelon. Husene kan tænkes som masseproducerede huse. Derfor er typehuse ofte:

  • hurtigere at lave end arkitekttegnede huse, fordi skabelonen allerede er lavet, og fordi håndværkerne har erfaring med at bygge netop den type hus.
  • billige. Dog afhænger prisen stadig af variabler såsom størrelse og materialer.

Hvis I leder efter typehusfirmaer Jylland, er ide-huse et godt valg. Vi er med i hele processen bag huset, og vi sørger for at inkorporere jeres ønsker, så I får det hus, I altid har drømt om.

 

Skab drømmehuset med de rette materialer

I har mulighed for at præge, hvilke materialer I godt kunne tænke jer i jeres hus. Hvis I er i tvivl om hvilke materialer, I godt kunne tænke jer, eller hvis I allerede har nogle ideer, men gerne vil se hvordan materialerne ser ud i praksis, kan I besøge et af vores to udstillingshuse Jylland. Vores udstillingshuse udskiftes løbende, fordi de samtidig er til salg, ligesom en række af vores andre nybyggerier. Så hvis I ikke ønsker at være en del af hele byggeprocessen, men godt kunne tænke jer et af vores moderne typehuse Jylland, kan I købe et af de billige typehuse Jylland, der allerede står opført.

Hvis I godt kunne tænke jer et færdigbygget typehuse Nordjylland eller Østjylland, skal I bare kontakte os for at høre mere.

 

Billige typehuse i mange varianter

Vores typehuse Jylland priser gør det attraktivt for alle at bygge sit eget typehus. Vores Classic huse koster fra kun 10.000 kr. pr. kvadratmeter, og vi har mange forskellige varianter, som du kan se mere om her.

Hvis du har lyst, kan vi oplyse dig om, hvor du kan se vores typehuse i Jylland. Du kan også se billeder af nogle af vores huse på vores Facebook-side.

Kontakt os endelig, hvis I gerne vil høre mere mere. Med os som jeres typehusfirma, vil vi i fællesskab skabe det perfekte hjem for jer.