Kontakt os

Jeg accepterer, at ide-huse må benytte oplysninger til at besvare min henvendelse pr. mail eller telefon. Vi behandler dine oplysninger i forhold til vores gældende cookie- og privatlivspolitik.

+45 7027 1800

Ring +45 70 27 18 00 i dag, og aftal et møde

 

Byg dit vinkelhus med ide-huse

Vinkelhuse er moderne og på samme tid klassiske huse, som altid er populære hos nybyggere. Et vinkelhus har mange muligheder for indvendig indretning, ligesom vinklen giver et perfekt område til en afskærmet terrasse med læ. Du kan for eksempel bestemme om du vil bruge viklen til at adskille værelserne med stuen, bruge husets vinkel til at adskille forældre- og børneafdeling eller noget helt tredje. Dine muligheder er mange, hvilket også er grunden til at vinkelhuse hitter i hver generation. Mange af vores Classic-huse kan du se plantegninger på vinkelhuse..

Vinkelhus med integreret garage

Det er selvfølgelig også muligt at få en integreret garage, når du bygger med os. Vi er her for at hjælpe dig med at skabe dit drømme hus med alt, hvad dette indebære. Så uanset om du ønsker garage, et ekstra rum eller noget helt andet, så hjælper vi dig med at få dine boligdrømme til at gå i opfyldelse. Vil du gerne vide mere om vores huse eller har du spørgsmål til, hvordan du kommer i gang, så ring til os på telefon +45 70 27 18 00 eller skriv til os på email: post@ide-huse.dk. Vi vil gøre alt, hvad vi kan, således du kommer sikkert fra ide til drømmehus.