Kontakt os

Jeg accepterer, at ide-huse må benytte oplysninger til at besvare min henvendelse pr. mail eller telefon. Vi behandler dine oplysninger i forhold til vores gældende cookie- og privatlivspolitik.

+45 7027 1800

Byg nyt hus med ide-huse

Hos os betaler du først ved indflytning.

Du får det hus, du drømmer om. I en kvalitet der betyder noget.

Er det tid til at bygge nyt hus? De fleste bygger kun hus én gang i livet, og det er vigtigt, at det bliver gjort rigtigt. Godt. Solidt. Kvalitet. Med minimalt vedligehold og måske med blik for lavenergi. Alt det og et byg nyt hus-projekt, som en god oplevelse får du, når du bygger samme med ide-huse. 

Hos ide-huse, et midtjysk byggefirma med mange års erfaring, faglig stolthed og de helt rigtige personer, kan du trygt begive dig i gang med nyt-hus-processen. Med ide-huse som dit byggefirma er der styr på reglementer, tilladelser, tilslutninger, afgifter og alt det andet, måske småkedelige, som der skal være styr på. Vi tager hånd om dig – om jer, hele vejen igennem byggeprocessen, så i får langt færre bekymringer, er godt oplyste og med på sidelinjen fra start til slut.

Drømmehuse

Lad os sammen skitsere jeres nye bolig.

Læs mere her

Lavenergihuse

Vælg vores huse med lavt energiforbrug og mærk forskellen.

Lær mere

Minimalistiske huse

Skal I flytte i noget, som skal være nyt, flot, lækkert, stilrent og med en funktionel finish?

Lær mere om funkishuse

Typehuse

Typehuse kan bygges til en yderst fornuftig pris, da det bygges op omkring en skabelon, som håndværkerne kender, og derfor kræver det ikke en masse ekstra tid, specielle udregninger eller andre fordyrende foranstaltninger.

Læs mere om typehuse

Hvad koster det at bygge nyt hus?

 Få et indtryk af, hvad der påvirker prisen – og hvad du skal huske at regne med.

Lær mere om at bygge nyt

Derfor kan du trygt bygge med os

 Lær mere om Idehuse og hvordan vi skaber værdi for vores kunder

Lær mere om os og vores metoder

Byg nyt hus med ide-huse

Når du bygger nyt hus er der et hav af muligheder for hvordan dit hus skal opbygges og se ud. Hvor du skal bygge, hvordan det skal indrettes og hvor meget garageplads du har brug for? Om det skal være i et plan, i 1½ plan eller 2 plan. Skal det være et typehus? Skal typehuset tilpasses og tegnes om? Skal det være inspireret af Funkis, Miva, Liva – være minimalistisk ? Skal det være et gårdhavehus – eller måske et klassisk hus med sadeltag og udhæng?

Bliv inspireret til dit valg af drømmehus her.

 

Mere om os

Har I brug for at vide mere om os og vores tidligere arbejde, så klik med videre.

Lær mere her

 

For mange er et nyt hus den største investering, man kommer til at lave i sin levetid. Derfor skal man også kunne tage den beslutning med ro i sindet. Et er at bygge selve huset, noget andet er holde styr på reglementer, tilladelser, tilslutninger, afgifter og meget, meget mere.

Som kunde hos idé-huse, varetager vi alle processerne, så du kan nyde et byggeri hvor jeres drømmehus bliver til virkelighed. Hos os får du et nyt hus bygget på flere års erfaringer, faglig stolthed og med de små detaljer for øje.

At bygge nyt SKAL være en god oplevelse.