Kontakt os

Jeg accepterer, at ide-huse må benytte oplysninger til at besvare min henvendelse pr. mail eller telefon. Vi behandler dine oplysninger i forhold til vores gældende cookie- og privatlivspolitik.

+45 7027 1800

Byggegrunde i Hedensted på Fejring Marken

Fejring Marken, Hedensted

Med et spænd fra 705 til 1100 m2 har alle grunde en størrelse og beliggenhed, som giver gode muligheder for at opføre præcis det hjem, I drømmer om at skabe.

I Hedensted får du det bedste fra alle verdener – og alt det en moderne familie har brug for. Her er mange arbejdspladser, gode institutioner, smuk natur og motorvejen lige om hjørnet, som sammen med den centrale placering skaber hurtige forbindelser til resten af landet.

Når I bygger på Fejring Marken ved Hedensted, får I en god og central beliggenhed – og bedre råd til alt det sjove. I forhold til tilsvarende beliggenheder i f.eks. Aarhus, Horsens eller Vejle får I langt mere for pengene, uden at gå på kompromis.

I kommer til at bo i hjertet af Østjylland med smuk natur lige udenfor døren – kun 2 km fra Hedensted centrum, hvor I bl.a. har institutioner, skoler, trygge stisystemer, foreningsliv, golfbane og rideskole lige om hjørnet.

Vi sidder klar ved telefonen, så ring i dag på +45 7027 1800, og aftal et møde med en af vores byggerådgivere.

 

Se udstykningerne her Skriv til os Ring +45 7027 1800

 Fakta

  • 705 m² - 1.100 m²
  • Kort afstand til indkøbsmuligheder
  • Kun 2 km fra Hedensted centrum

Kort